facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PuurTuinen

PuurTuinen

Info

Puur Tuinen: een allround hoveniersbedrijf met een heldere visie en ambitie om tuinen te creëren met een goede balans tussen sfeer, comfort en onderhoud.

Geschiedenis

Puur Tuinen. Een hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Niet zomaar klakkeloos aanleggen, maar een bedrijf met professionele hoveniers die méér doen. Niet alleen op het gebied van bestrating en groen, maar het complete scala aan voorkomende werkzaamheden in een tuin.
De hoveniers van Puur Tuinen gaan de uitdaging graag aan en ontwikkelen met hun kennis en jarenlange ervaring, gecombineerd met uw wensen en verwachtingen, een ontwerp of een plan van aanpak voor uw tuin.

Adres: Vloeddijk 52, 8261 GD Kampen
Telefoonnummer: 0629554042
Stad: Kampen
Route: Vloeddijk 52
Postcode: 8261 GD



op zoek naar gerelateerd: PUUR Hoveniers, Pure tuin, Toekomst groen Landsman, Tuinarchitect Limburg, Tuinarchitecten, Hoveniersbedrijf Schouten, Tuincreatief Schouten, Groene tuinen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MN Diensten MN Diensten 1 km Zeer prettige ervaring. De klus werd snel, kundig en volgens afspraak uitgevoerd. Bij...
Tuincreatief Schouten & Landsman Tuincreatief Schouten & Landsman 2 km Uitstekende vakmensen inderdaad creatief in het ontwerpen aanleggen van tuinen. Van h...
Wijnbergen Groenvoorziening Wijnbergen Groenvoorziening 2 km Elk jaar kopen wij daar de kerstboom, waar we enkele maanden plezier van hebben zonde...
Recensies
Vandaag de hoveniers aan het werk gehad voor de voorjaarsbeurt in de tuin, al vijf jaar een tevreden gevoel bij het geleverde werk. Vanmorgen dubbel blij met twee toppers die in hoog tempo onze tuin strak het voorjaar in helpen. Bedankt
Top hovenier We hebben een tuinplan laten maken door Stephan en het is precies geworden zoals afgesproken. Advies is eerlijk en het mee denken is fijn. Stephan staat altijd telefonisch voor je klaar bij vragen of een extra idee wat dan zonder meer prijs wordt uitgevoerd. Ook het opruimen kan ik niks dan lof voor hebben,ze hebben de hele straat schoongemaakt, zelfs delen wat ze zelf niet vies hadden gemaakt. We zijn erg blij dat we het hier hebben laten uitvoeren.
2 jaar geleden hebben de mannen van Puur-Tuinen onze tuin ontworpen en aangelegd! Elke dag nog super blij mee! Ze luisteren goed naar wat de klant wil, en kunnen dat perfect omzetten in plannen! Onze eisen waren oa dat het niet teveel tijd aan onderhoud moest kosten ongv. 1 uur per week en dat we overal zo bij kunnen, zonder eerst oude kleren etc aan te hoeven trekken. Daarnaast wilden wij 2 terassen, zodat we altijd kunnen kiezen tussen zon of schaduw! Dit is prima uitgevoerd! Ik kan nu vaak zo tussendoor even de tuin in. Doe af en toe wat, en zodoende kost het amper tijd! Gewoon puur ontspanning! Daarnaast hebben we achterin de tuin een overdekte zithoek, en hebben we voor in de tuin nog een plek waar de tuintafel staat. Kortom: Na jaren nog steeds zeer tevreden met onze tuin! Alle lof voor de mannen van Puur-Tuinen!!!
Bij het eerste gesprek hadden we een goed gevoel. We hadden een duidelijk budget aangegeven en volgens de persoon die we spraken moest dit wel lukken. We hadden zelf al een tekening gemaakt hoe we het graag wilden hebben. Duidelijk aangegeven waar de zon in onze tuin kwam en waar we het zitje wilde hebben enzovoorts. Vier weken gewacht op een tweede gesprek en een tekening. Tussentijds nog een mail gestuurd met een vraag. Geen reactie op gehad. Tekening viel compleet anders uit. Zitje op de enige plek waar geen zon komt. Allemaal extra onderdelen in de tuin waar we niet om gevraagd hadden en een offerte 1800 euro boven ons budget. Ook tijdens het tweede gesprek gaf de heer waar we mee spraken dat we eruit zouden komen hoewel wij dit niet goed zagen komen. Uiteindelijk zelf maar aan moeten geven dat het nooit binnen het budget ging passen. Vervolgens per mail aangegeven dat we niet met het bedrijf verder wilden en waarom maar nooit meer een reactie op gehad. Jammer.
Puur tuinen heeft bij ons de voortuin jaren geleden en nu zeer recent de achtertuin ontworpen en aangelegd. De ontwerpen zijn uniek en eigentijds. Wij zijn er superblij mee. Een absolute aanrader.
Vakmanschap! Deze mannen van Puur Tuinen weten waar ze het over hebben. Voorafgaand prettig en goed geïnformeerd door Stephan. Creatief ontwerp! Zeer te spreken over de uitvoering en het resultaat heeft de verwachtingen meer dan overtroffen.
Erg tevreden met onze tuin & het eindresultaat heeft absoluut aan onze verwachtingen voldaan. Bovendien erg tevreden over de service na oplevering.
Onze tuin is prachtig ontworpen door jullie. De vijver is een echte blikvanger, hartelijk dank daarvoor!
De mannen hebben vandaag bij mij vakwerk afgeleverd. De tuin in keurige staat opgeleverd
We hebben Puur Tuinen het onderhoud van onze showtuin laten doen. Zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid