facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PuurApple.nl

PuurApple.nl

Info

PuurApple is gevestigd in Lemmer, bij ons kunt u terecht voor al uw reparaties en onderdelen van uw Apple producten. Vragen? Neem dan gerust contact op!



"Bij PuurApple kunt u terecht voor al uw reparaties en onderdelen. Wij hebben een ruim assortiment met allerlei verschillende onderdelen voor iPhones, iPads en MacBooks. Bij ons kunt u ook uw onderdelen los kopen om zelf uw reparaties te doen. Ook leveren wij refurbished Apple producten zoals iPhones, Macbooks en iMacs met garantie, bekijk onze website voor meer informatie!"
Adres: Kadijk 9, 8531XH Lemmer
Telefoonnummer: 0651490369
ln.elpparuup@ofni
Stad: Lemmer
Route: Kadijk 9
Postcode: 8531XH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IT Friese Meren IT Friese Meren 3 km Namens Autobedrijf Op de Hoek: Een echte aanrader dit bedrijf door de correcte en sne...
Recensies
Snelle en goede service in de winkel bij vervanging accu Macbook Air. Daarna offerte aangevraagd voor andere Apple apparatuur, maar daarop geen reactie ontvangen. Na navraag waar de offerte blijft werd deze twee keer toegezegd, echter niets meer vernomen. Dat is dan wel weer teleurstellend en staat haaks op de prettige bediening in de winkel.
Geweldig geholpen door de eigenaar. Ondanks dat ik de onderdelen elders vandaan had werd ik direct en kosteloos geholpen. Top service door een leuke jonge ondernemer met een visie. Wens hem veel succes en ben er van overtuigd dat je met zo’n positieve grondhouding ver komt. Stuur iedereen er naar toe.
Om 11:30 binnengelopen met een iPhone waarvan het scherm niet alleen een dikke barst had, maar ook flink verbogen was. 1,5 uur kon ik hem ophalen met een nieuw scherm, en zonder verbuiging. Dat alles, tegen een nette prijs en duidelijke communicatie over de risico's van het terugbuigen. Top!
Geweldig geholpen! Telefoon laten vallen, scherm stuk en alleen nog maar gekleurde strepen in beeld. Ik vreesde het ergste, maar ik dezelfde dag nog terecht bij PuurApple en kon mijn gefixte telefoon een uurtje later ophalen. Top!
De batterij van mijn ipad pro 12,9 is vervangen. Een lastige klus die iets langer duurde dan gepland maar uitstekend is uitgevoerd. De eigenaar was correct en erg vriendelijk. Ik kom zeker terug!
Super geholpen scherm kapot van mn s21 ultra. Na anderhalf uur weer ophalen en geheel nieuwe foon. En netjes geholpen. Super blij mee
Geweldige service van een vakkundig team!
Erg tevreden met Puur Apple. Wat een service! Vanaf het eerste contact erg persoonlijk en betrokken. In mijn ervaring met Puur Apple heb ik gemerkt dat het bedrijf werkelijk ALLES over heeft om een klant tevreden te houden en blij te maken met het product. Helaas was de macbook die ik had besteld niet geheel technisch in orde maar de manier waarop ik ben geholpen heeft tot gevolg gehad dat ik nog steeds erg positief denk over dit bedrijf. Het mankement is zo snel mogelijk en efficient opgelost en de retour kosten werden allemaal gedekt. Nu ben ik, na de reparatie die zelfs tijdens de vakantie van de eigenaar plaats vond erg tevreden over mijn refurbished macbook! Ik voel mij zeer serieus genomen en heb ook het gevoel dat ik altijd terug kan komen bij Puur Apple. Hier kan menig bedrijf wat van leren!
Altijd vriendelijk, goede service, betrouwbaar en staan garant voor hun producten, hier is de klant echt nog koning.
Volkan en zijn team hebben me uitstekend geholpen bij de reparatie van mijn iMac uit 2011. Waar het in eerste instantie niet leek te lukken ik heb de iMac tot 3x toe terug moeten sturen, bleef Volkan zijn best doen om het probleem op te lossen en mij dus écht te helpen. Met als klap op de vuurpijl een persoonlijke bezorging van de computer bij mij thuis door Volkan zelf. Meer dan lof en dank voor deze helden. Als ik ooit nog eens een probleem heb met een Apple product, dan weet ik waar ik nu naar toe ga.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid