facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puur Surinaams

Puur Surinaams

Info

Verse smakelijke producten voor heerlijke lage prijzen!

Geschiedenis

Verse smakelijke Surinaamse producten voor heerlijke lage prijzen in Lansingerland!

trek in een smakelijk tussendoortje? Geen zin om te koken vandaag? Iets lekkers bestellen voor bij de vergadering? Cateraar nodig voor uw (verjaardags)feestje?

Kom dan snel bij ons afhalen. Bij ons bent u aan het goede adres en wij ontmoeten u graag! Wij staan voor kwaliteit en hartelijkheid.


Tot snel!

Adres:
Stad: Bergschenhoek



op zoek naar gerelateerd: Surinaams eten Berkel en Rodenrijs, Bara Surinaams, Puur roti, Afhalen Bergschenhoek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diepvries United Diepvries United 2 km Zeer slechte chauffeurs onervaren! De chauffeur kan niet rijden. Wilde ook geen voorr...
Recensies
Echt een aanrader! Voor echt Surinaams eten moet je terecht bij PUUR Surinaams! Heerlijk, kwalitatief en vers eten voor een mooie prijs. De service is top! En de eigenares verstaat haar vak! Dit is mijn favoriete afhaalplek :
Heerlijk eten en als ze dicht zijn is hun assortiment ook verkrijgbaar bij de Jumbo aan de overzijde. Hartstikke handig!
De rotti was prima. Maar nasi hete kip was wrl heel heet. Normaal geen probleem maar deze dag echt uitgeschoten. Was niet lekker.
Niet slecht, dit Surinaamse eetadres is zeker de moeite waard om eens te proberen. De smaken zijn goed. Je kan er alleen niet pinnen. De dame van de bestellingen verstaat haar vak. De mensen in de keuken trouwens ook. De Roti was uit de kunst.
Kwaliteit was zeer goed. Als je geen zin hebt om het zelf te maken een aanrader
Heerlijk & vers surinaams eten Fijn personeel. Roti en bara zijn mijn favoriet, always vers bereid. Ik wil nu alweer gaan nu ik erover schrijf! Ook de andere gerechten zijn heerlijk. Wanneer komt er een 2e vestiging meer richting Rotterdam aub. Tot die tijd blijf ik komen.
Lekker vegetarische bamie gegeten.
Heerlijk en vers eten. Veel keuze en variatie, hygiënische winkel en vriendelijk personeel! Toptent, een echte aanrader!
Prima gegeten en service was top! Rotirol en Bara's zijn mijn favorieten. Keep up the good work!
Rotirollen echt super lekker en vers. Baras halen het nooit tot thuis iedereen smult ervan in de auto.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid