facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puur Staal

Puur Staal

Info

Wij zijn Puur Staal. Wij combineren gave ideeën, bijzonder materiaal, vakmanschap en de nieuwste technieken tot een bijzonder eindproduct.

Geschiedenis

Het begon allemaal met een droom. Dingen maken die we echt mooi vinden. Organisch en rauw, opgaand in de natuur. Dingen die eigenlijk niet kunnen, die een ander niet aandurft, en toch lukken. Geboren uit een onbedwingbare drang om buiten de lijntjes te kleuren, anders te zijn, niet in een hokje te passen.

Wij houden van staal, metaal, roest en alles wat daarmee te maken heeft. Onze passie drijft ons op zoek naar de nieuwste technieken, innovaties en bijzondere creaties.

We werken veel met metaalafval en cortenstaal. Dit duurzame staal is onverwoestbaar, gaat jaren mee en krijgt een prachtige roestbruine kleur. Ons materiaal kopen we in bij vertrouwde leveranciers. Alles wat me maken komt uit onze eigen Makerij, waar je van harte welkom bent.

Adres: Hoogslabroekseweg 1a, 5406VP Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0621620113
Stad: Uden
Route: Hoogslabroekseweg 1a
Postcode: 5406VP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welded, BBQ'S en maatwerk. Welded, BBQ'S en maatwerk. 4 km In een woord een fantastische BBQ. Je kan er op bakken, grillen, wokken, koken. Omdat...
Anno 71 Anno 71 5 km De samenwerking met Jurgen liep vlot en hij wist onze wensen perfect vorm te geven. O...
Vloerenbedrijf van Rijbroek BV. Uden Vloerenbedrijf van Rijbroek BV. Uden 6 km Afwerkvloeren voor elk project! Sinds 1976 een vertrouwd adres voor dekvloeren.
Van Boxtel Volkel Elektro & Kunststof Van Boxtel Volkel Elektro & Kunststof 6 km Je wordt altijd netjes geholpen , en voor in deze tijd ook met een nette prijs.
DKH Metaalbewerking BV DKH Metaalbewerking BV 6 km De mensen van DKH hebben mij buitengewoon goed geholpen met een toch wel specifiek ve...
EVC - Verpakking BV EVC - Verpakking BV 6 km EVC is gespecialiseerd in het optimaal inrichten van uw magazijn/distributiecentrum. ...
Recensies
Zeer mooi werk! Succes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid