facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PUUR Personal Training

Info

Personal training, small group training, bootcamp & running.

Geschiedenis

Wil je afvallen, afslanken of juist je conditie verbeteren maar wil het niet lukken?
Met Personal Training bij PUUR bereik jij je doelen wél! Ik ben niet alleen je trainingsmaatje, maar ook je stok achter de deur, je coach die je erdoor heen sleept als het nodig is.
Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van sport&gezondheid kan ik jou helpen. Je doet het niet alleen, we doen het samen! Personal training met hoofdletter P.

Zoek jij een trainer/coach die je kan helpen bij het behalen van je doel? Je hebt hem zojuist gevonden! Ga naar de website en vraag een gratis proefles aan!

www.puur-pt.nl
[email protected]
06-41641787

Onze taak

Door het aangaan van een persoonlijke band, mensen laten zien dat je d.m.v. een gezonde leefstijl een betere kwaliteit van leven kan bereiken.
Meer geluk in de liefde, meer plezier in het leven, uitdagingen durven aangaan maar vooral jezelf ontplooien. Samen bereiken we als mens zoveel meer.

Adres: Graanmarkt 5b, 1681PA Enkhuizen
Telefoonnummer: 0641641787
ln.tp-ruup@ofni
Stad: Enkhuizen
Route: Graanmarkt 5b
Postcode: 1681PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Gym Enkhuizen The Gym Enkhuizen 8 km The Gym heeft Kickboks lessen gesponsord aan een Oekraïnes meisje in de opvang van A...
Linda Hartman Natuurvoedingsadviseur Linda Hartman Natuurvoedingsadviseur 9 km Door u te inspireren en adviseren op het gebied van natuurvoeding, begeleid ik u graa...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid