facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puur Natuur Den Bosch

Puur Natuur Den Bosch

Info

Groentespeciaalzaak met een passie voor lekker en gezond eten.

Adres: lokerenpassage 7, 5235KR 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0736416622
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: lokerenpassage 7
Postcode: 5235KR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Groenteboer Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wandeloogst Wandeloogst 4 km Wandeloogst verzorgt wandelingen eetbare planten zoeken in de natuur.
Recensies
Fijne groenteboer met verse producten tegen een aantrekkelijke prijs. Assortiment is zeer ruim voor groente en fruit. Nadeel is wel dat ik vaak mis grijp als ik wat later op de dag kom. Dus aanrader om vroeg te gaan. Service is verder vriendelijke maar een praatje maken is er niet echt bij.
De naam zegt het al en dat proef je. Uitgebreid assortiment. Heerlijke vers bereide maaltijden.
De slechtste groenten winkel van den bosch Friet aardappelen kennen ze niet slap en vet en rot van binnen Zijn geen agri de kant en klaar maaltijden zie Onderkant zijn van kroes maaltijden hebben ze ook bij de supermarkt prijs de helft goedkoper Deze winkel nooit meer
Prima winkel met veel diversiteit in groentes en fruit. De salades zijn van goede kwaliteit. Iets duurder dan de AH of de Jumbo, maar dat mag als je de diversiteit extra waardeert.
Leuke fruit en groente winkel. Boven gemiddelde sortering fruit, ietwat klassieke maar prettige groente afdeling, raap zelf je portie groenten beschikbaar voor eenpersoonshuishoudens en ouderen, jammer genoeg geen sortering in paddestoelen, anders dan champignons en shi-take. Personeel is soms wat stroef. Grote sortering in verse salades, waar ik verder geen ervaring mee heb
Goede kwaliteit groente en fruit. Alleen jammer van de nieuwe eigenaar. Chagrijnig, en krijg het gevoel dat ze liever de klant niet helpt. En wat ik een slechte zaak vindt dat als je wilt pinnen en €10.10 kwijt bent niet €10.12 van gemaakt. Dit is nu al 2x gebeurd. .
Waar ik hier vorig jaar nog graag kwam voor service en klantvriendelijkheid blijf ik hier tegenwoordig weg! Eigenaar is chagrijnig en lijkt geen zin te hebben zijn klanten te helpen of te woord te staan. Spreekt het personeel tegen waardoor het antwoord op een reëele vraag een smoes lijkt. Ik rijd liever naar Vlijmen of Rosmalen!
De heerlijkste vers gemaakte salades, volop keuze in groente en fruit en o zo handig, ook in kleine porties verkrijgbaar. Met afstand de beste groentewinkel uit de omgeving.
Mooie winkel, nodigt uit om te kopen. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb. 2 bakjes groenten voor in de oven gekocht, en het was heerlijk!!
Lekkere groente en fruit die je zelf in kunt pakken. Wat weer scheelt in verpakkingsmateriaal! Vriendelijk personeel en lekkere dagverse maaltijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid