facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PUUR Miranda

PUUR Miranda

Info

Ik ben vitaliteitscoach. Het is mijn missie dat vrouwen die ‘moe’ zijn, meer energie krijgen door gezonde keuzes maken in hun denkwijze en leefstijl.

Geschiedenis

Sinds januari 2014 ben ik aan de slag gegaan met het veranderen van mijn voedingspatroon. Ik had last van mijn darmen. Ik heb het candidadieet gevolgd, wat betekent suiker-, E- nummer-, en gistvrij eten.
Na een tijdje zijn mijn darmen tot rust gekomen en ben ik weer wat makkelijker geworden in het voedingspatroon. Echter blijf ik een voorstander van e-nummervrij en suikervrij eten en probeer regelmatig dingen uit.
Mijn ervaringen beschreef ik tot voor kort in een weblog. De weblog kon helaas geen link maken met facebook, waar ik toch regelmatig interessante dingen tegenkwam die te maken hadden met een gezonde levensstijl. Vandaar het besluit om de weblogpagina op te heffen en door te gaan met een facebookpagina. De artikelen uit de weblog heb ik overgeplaatst naar deze site, helemaal onderaan de pagina.
Ik hoop via deze weg mensen te kunnen inspireren om ook gezonder te gaan eten!



"PUUR Miranda helpt ouders van slecht slapende kindjes 0 - 4 jaar om op liefdevolle wijze hun nachtrust terug te krijgen."
Adres: Leliestraat 60, 7151 GK Eibergen
Telefoonnummer: +31625122687
Stad: Eibergen
Route: Leliestraat 60
Postcode: 7151 GK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kindercoach Berkelland Kindercoach Berkelland 508 meter Kindercoaching is kortdurende, oplossingsgerichte hulp die aangepast wordt naar de be...
Mark Stokkers Mark Stokkers 824 meter Jongerennumerologie & Access Bars
BeLightFull BeLightFull 1 km Welkom bij BeLightFull! Samen lichten aandoen en kijken naar wat is én wat nog meer m...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid