facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PUUR Makelaars

PUUR Makelaars

Info

We houden ons dagelijks bezig met het aan- en verkopen van huizen in Bloemendaal en omgeving. Specialisaties: aankoop, verkoop en taxatie.

Geschiedenis

We houden ons dagelijks bezig met het aan- en verkopen van bestaande huizen en van nieuwbouw in Bloemendaal en omgeving. Specialisaties: aankoop, verkoop en taxatie.



"PUUR* Makelaars Bloemendaal houdt zich dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van onroerend goed voor zowel particulieren als voor bedrijven.Wij hanteren een frisse en creatieve aanpak en zetten ook internet, sociale media en big data structureel in. Dit resulteert in zeer goede prestaties, waardoor we een van de meest succesvolle makelaarskantoren uit de regio zijn. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.7. Wij gaan alleen voor het beste resultaat en doen altijd ons uiterste best voor jou. Daar staan we voor!"

"PUUR* Makelaars Bloemendaal houdt zich dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van onroerend goed voor zowel particulieren als voor bedrijven.Wij hanteren een frisse en creatieve aanpak en zetten ook internet, sociale media en big data structureel in. Dit resulteert in zeer goede prestaties, waardoor we een van de meest succesvolle makelaarskantoren uit de regio zijn. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.7. Wij gaan alleen voor het beste resultaat en doen altijd ons uiterste best voor jou. Daar staan we voor!"
Adres: Bloemendaalseweg 123-B, 2061 CH Bloemendaal (Noord-Holland)
Telefoonnummer: +31235410900
Stad: Bloemendaal
Route: Bloemendaalseweg 123-B
Postcode: 2061 CH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Puur Makelaars funda, PUUR makelaar Haarlem, PUUR* Makelaars Haarlem-Noord, Ciska PUUR* Makelaars, Ralf PUUR Makelaars, PUUR* Makelaars huur, DMC Makelaars, PUUR Makelaars Aerdenhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Velder Vastgoed Velder Vastgoed 75 meter De woningnood in Nederland is zeer hoog en er is veel vraag naar bedrijfsruimte. Met ...
Joost de internet makelaar.nl Joost de internet makelaar.nl 969 meter Telefonisch goede bereikbaarheid. Mocht hij niet kunnen opnemen dan neemt een van de ...
Recensies
Goede makelaar, grondig, zeer responsief, duidelijke informatie en advies. Maar minstens zo belangrijk, erg vriendelijk, aardig en geïnteresseerd. En dat geldt voor alle medewerkers met wie wij contact hebben gehad.
Eerste bezoek van makelaar Cisca Jansen samen met Claire van der Vooren gaf meteen vertrouwen en dat is waargemaakt. Vlotte afhandelingen van de voorberedingen en binnen twee weken was ons pand verkocht voor de prijs die we in gedachten hadden in een toch wat moeilijkere markt. Doortastende optredens van de makelaar. De medewerkers van het kantoor waren steeds goed bereikbaar en ongelofelijk snel in het regelen en beantwoorden van onze vragen.
Goed advies gekregen over het tijdstip van in de verkoop zetten. Ciska heeft ons zeer professioneel geholpen en Claire en Beau vormen een fijn communicatief stel op de achtergrond. Kortom zeer geslaagde verkoop waarvoor dank!
We wisten dat het vinden van een huis in Bloemendaal lastig ging worden. Wat we niet wisten is dat het nog knap lastig is een goede keuze te maken als er opties zijn. Ciska heeft ons enorm goed geholpen bij dit leerproces en heeft haar visie daarbij niet onder stoelen of banken geschoven. Door haar duidelijke en transparante aanpak was ze voor ons erg geloofwaardig en integer. We vertrouwden 100% dat ze onze belangen goed behartigde zonder die van anderen te schaden. Ook het kantoor heeft laten zien dat ze zeer alert en ‘on the ball’ zijn, ook als het spannend wordt. Al met al zeer professioneel gedaan en heel prettige samenwerking gehad.
Met dank aan Ralph en Claire voor hun professionele benadering bij de verkoop van ons huis. Transparant, enthousiast, vriendelijk, zakelijk en bereikbaar, ook buiten de gebruikelijke uren.
Wij hadden PUUR als onze aankoopmakelaar. Wendy Veldhuis, die onze zaak heeft behandeld, heeft ons ontzettend goed geholpen. Omdat wij wel specifieke wensen hadden maar niet een heel groot budget heeft zij bij elke bezichtiging echt goed meegekeken wat de mogelijkheden waren en of het voor ons financieel haalbaar was. Het voelde echt als een toegevoegde waarde als zij mee was. Daarnaast heeft zij een hele goede prijs voor ons onderhandeld waar we natuurlijk extra blij mee waren! Ook het team op kantoor is altijd bijzonder vriendelijk en efficiënt. Er wordt snel gereageerd op mails en afspraken worden snel ingepland. Kortom een hele fijne ervaring bij PUUR, mochten we ons huis ooit weer verkopen gaan we zeker terug.
Leuk, professioneel en behulpzaam team. Cisca heeft goede kennis van en contacten in de regio. Thomas
Als ik nul sterren zou kunnen geven had ik dat gedaan. DIT IS EEN WAARSCHUWING om niet Puur te gebruiken. Puur was onze verkoopmakelaar maar Puur’s echte klant was koper, die een belangrijke klant van Puur is. De feiten: 1. Koper van ons huis is een regelmatig terugkerende klant van Puur. 2.Koper had geen aankoopmakelaar. Wat een toeval. 3. Het 2de bod van koper kwam tot op de euro cent precies uit halverwege onze minimum prijs en onze gewenste prijs, maar ver beneden de vraagprijs. Weer wat een toeval. 4. Nadat we een prijs mondeling waren overeengekomen werden door Puur meteen alle uitstaande bezichtigingen gecancelled met het bericht dat "het huis is verkocht". Dit was voordat we het contract in huis hadden en nog helemaal niet getekend hadden en was niet de afspraak met Puur, die later heeft gezegd dat de bezichtigingen werden gecancelled omdat de koper daarom vroeg. Maar dat is nu juist onze klacht: als verkoopmakelaar moet Puur doen wat wij als verkoper vragen en niet wat de koper vraagt. 5. Puur ontkent de bovenstaande feiten niet Wij zullen echt NOOIT iemand aanraden om naar Puur te gaan. Italiaanse toestanden ...
Zeer snelle en professionele afhandeling. Compliment voor de communicatie, flexibiliteit en feit dat ze alles uit handen nemen, tot aan coördinatie met betrokken partijen om woning verkoopklaar te maken. Ze hebben naar mijn gevoel een stap extra gezet voor een goed resultaat en daarmee toegevoegde waarde geleverd voor de verkoop. Meer dan tevreden en compliment aan Cisca Jansen en haar team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid