facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puur Luisteren

Puur Luisteren

Info

In een Luisterkindafstemming schrijf ik de doorbraak die jij kunt creëren om nog dichter bij jezelf te komen. Voor iedereen van 0-110 jaar.

Geschiedenis

Wat kan een Luisterkindafstemming voor jou of je kind betekenen?:

Ben jij er klaar voor om een verandering in jezelf of bij iemand in jouw gezin te bewerkstelligen? Is er een stagnatie op welk gebied dan ook in je leven of gezin? Ben je er onderhand wel achter dat hoe jij of iemand uit je gezin zich nu voelt, dit niet het vertrouwen geeft wat je wel zou willen voelen.

Weet je hoe je je niet wilt voelen en vind je het moeilijk om te bedenken wat je dan eigenlijk wel wilt? Voel je je meegaan in de stroom waarvan je lichaam signalen geeft dat dit niet is hoe jij wilt stromen…een soort van tegen de stroom invaren? Krijgt je geen vat op je eigen gedachten?

Voel je dat je kind ergens hulp bij nodig heeft maar weet je niet wat?
Tijd voor actie maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je precies bij mij aan het juiste adres.

# slaapproblemen
# angsten, onrust, boosheid, verdriet, problemen met eten
# leerproblemen, “labels”
# moeite met sociale contacten
# (hoog) gevoeligheid
# onzekerheid, zelfvertrouwen
# opvoeding
# kinderwens, zwangerschap, baby’ ‘s
#overleden dierbaren, miskraam, dementie, alzheimer
# verstandelijk beperkt, autisme


Wie ben ik….

Ik ben Heidi Westerveld,moeder, leerkracht en luisterkindwerker bij Puur Luisteren. Ik luister met mijn hart open, naar een diepere laag van jou of iemand anders in jouw gezin.

Dit luisteren vindt plaats in de energie, op zielsniveau, zodat echt het diepste van wat jou krachtig maakt naar boven kan komen. Als ik op deze manier afstem worden ook het hoe en waarom van de hobbels op je pad inzichtelijk gemaakt.

Iedereen is uniek, met eigen krachten, talenten en behoeften en vooral een eigen pad te lopen. Dat laatste willen mensen nog weleens vergeten. We zijn hier op aarde om ons unieke talent en Zijn neer te zetten. Dit is de groei die je mag maken in jouw leven. Je kunt het leven leven als het ware.

Dit mag je als eerste voor jezelf gaan doen om vervolgens jouw kracht uit te stralen naar de mensen die open staan voor jouw mooie Zijn. We zijn hier op aarde om niks anders dan onszelf te zijn. Zelfs de kinderen weten al diep van binnen wat zij willen ervaren in dit leven hier op aarde. De kinderen kunnen hun waarheid moeiteloos aan mij vertellen op het moment dat ik een Luisterkindafstemming, op afstand in de energie maak.

Alles en iedereen om je heen is als een spiegeling van de boodschap die jouw ziel voor je heeft. Een dieper weten dat heel graag wil dat jij doet wat bij jouw unieke Zijn past. Juist in deze hectische tijd, van snelheid en veranderingen krijgen steeds meer mensen de behoefte om even stil te staan om zichzelf weer te voelen. Doen wat voelt dat voor jou goed is en wat jou vertrouwen en rust geeft.

Thuiskomen bij jezelf en jezelf niet meer voorbijlopen. Een grote uitdaging wat moed vraagt om de stappen te zetten die bij jou passen.

Een Luisterkindfstemming op zielsniveau:

In een Luisterkindafstemming op zielsniveau sta ik stil bij wat jouw diepste zelf voor jou te melden heeft op dit moment in jouw leven. Een Luisterkindafstemming geeft inzicht in jouw hobbels, kracht om te kunnen stralen en moed om de acties in te gaan zetten die jij nodig hebt op dit moment in jouw leven. Ik maak contact met jou op jouw diepe weten, je hart, de kracht van jouw bestaan. Jij geeft me door wat voor jou op dit moment in je leven belangrijk is om helder te krijgen zodat je vanzelf de verbinding van je hoofd naar je hart gaat maken. Ik krijg beelden, woorden en gevoelens door en het verhaal dat dan ontstaat schrijf ik letterlijk op. Ik ga een gesprek aan, in de energie, dit is altijd vol liefde en vertrouwen. Je hoeft voor de uitkomst niet bang te zijn, jouw hart weet tenslotte wat jij wel en niet aankunt op dit moment in je leven. Ik kan alle vragen stellen aan jouw diepere weten waar je op dit moment met je hoofd niet uitkomt. Echt alles kan gevraagd worden.
Alles wat ik in de Luisterkindfstemming op papier zet, komt uit het diepst van jou… jij bent tenslotte prachtig uniek!

Alleen jouw waarheid telt, de tips die je van anderen krijgt zijn nooit 100% van wat jij op dit moment nodig hebt. Jouw eigen Luisterkindafstemming is jouw unieke koers voor de groei die jij nu doormaakt. Jij krijgt precies te horen wat de stappen zijn die er gezet kunnen worden om vol liefde, kracht en vertrouwen jouw dagen te vullen.

Voor kinderen

Stel je eens voor dat jij op papier krijgt wat jouw kind, jouw trots en jouw kwetsbare kant, nodig heeft om zich weer gezien en gehoord te voelen. Ook de kinderen hebben hun pad te lopen en als ouder loop je daar liefdevol in mee.

Er zijn momenten in het ouderschap dat je je zorgen maakt en je je verantwoordelijk voelt om de juiste acties in te zetten voor meer richting, vertrouwen en geluk. Juist een Luisterkindafstemming geeft dan aan wat erin jouw kind leeft, wat het nodig heeft om zich weer gelukkig te voelen,en welke boodschap jouw unieke kind voor de wereld heeft.

Hoe het werkt:

Ik ga in de energie een gesprek aan met jou of je kind, ik krijg beelden, gevoelens en woorden door voor de binnenwereld die bij jou / of je kind daar diep van binnen, aandacht behoeft. Alles wat ik doorkrijg schrijf ik op in een mail, het enige wat ik doe is luisteren met mijn hart open. De vragen waar jij of je kind mee worstelen neem ik mee in het gesprek; jij of je kind weten namelijk op onbewust niveau het beste wat ze nodig hebben.

Je hoeft hier niet voor naar mij toe te komen, ik doe alles op afstand via de mail… liefdevol, krachtig en treffend.

Wil jij weer vol kracht vooruit? Vraag dan nu een afstemming aan op [email protected] en ontvang van mij een schrijven met de vervolgstappen. Als alle gegevens en de liefdevolle betaling van €65 binnen is, krijg je binnen 14 dagen jouw persoonlijke afstemming in je mailbox retour.

Waarvoor kun je een afstemming aanvragen:

Je kunt echt overal een afstemming voor aanvragen.
Wens jij een doorbraak op het gebied van….
Angsten, bedplassen, onzekerheid, boosheid, faalangst, gevoeligheid, eetproblemen, sociale contacten, beperkingen, vermoeidheid, burnout, passiviteit, schoolproblemen, slaapproblemen, dromen, concentratieproblemen, opvoeden, onrust, verdriet, overprikkeling, moeite met uiten, piekeren, niet begrepen voelen, moe uit school , twijfel e.t.c.
Ik luister zodat jij of jouw kind hun verhaal hierover kwijt kunnen.

Mijn website www.puurluisteren.nl is in een creatieve flow in ontwikkeling om gelanceerd te worden. Op [email protected] kan ik alle vragen verder beantwoorden.



Adres: paludanushof 79, 1601 mp Enkhuizen
Telefoonnummer: 0643901297
Stad: Enkhuizen
Route: paludanushof 79
Postcode: 1601 mp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
liza non stop liza non stop 397 meter gewichtsconsulente
Beauty Salon Divera Beauty Salon Divera 452 meter Divera is een goede schoonheidsspecialiste. Ze verstaat haar vak. Een lieve gezellige...
Relax Enkhuizen - Massagepraktijk Relax Enkhuizen - Massagepraktijk 512 meter Echt top relaxede sfeer en heel flexibel qua agenda
Schoonheidssalon bij Anne-Britt Schoonheidssalon bij Anne-Britt 1 km Anne Britt is een leuke en vriendelijke meid en leverd goed werk!
Hair at Home Enkhuizen pruiken specialist Hair at Home Enkhuizen pruiken specialist 1 km Super zaak ! Ze neemt alle tijd voor je zeer goed advies en vooral eerlijk als het n...
Sans Bakmixen Sans Bakmixen 1 km (H)eerlijke, home-made Sans Bakmixen met natuurlijke ingredienten, zonder geraffineer...
Salon Cosmetique YRVG Salon Cosmetique YRVG 2 km Wat een top vrouw! Echt een vakvrouw! Een heerlijke pedicure + massage gehad. Met een...
Beautyaanbod Enkhuizen Beautyaanbod Enkhuizen 2 km Wilt u op de hoogte blijven van beauty en massage aanbiedingen in Enkhuizen? De schoo...
Verzwaringsdekens Verzwaringsdekens 2 km Zelf je verzwaringsdeken maken is eenvoudig en bespaart je veel geld. Natuurlijk kan ...
Nons nails Enkhuizen Nons nails Enkhuizen 2 km Fijne vriendelijke styliste die precies kan doen wat jij graag wil. Prima prijs kwali...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid