facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puur Jolanda

Puur Jolanda

Info

Voor ontspanning, healing en bewustwording ♥ AromaTouch ♥ Emotioneel Evenwicht ♥ Intuïtief ♥ Quantum Touch ♥ Reiki ♥ voetreflexmassage ♥ doTERRA consulente

Geschiedenis

Ben jij eraan toe om even te ontspannen, de stress los te laten?
of
Heb je last van vermoeidheid, lichamelijke en emotionele klachten?
of
Wil jij je eigen gezondheid ondersteunen door middel van het gebruik van essentiële oliën die meer dan biologisch, CTPG getest, zijn?
of
Wil jij een cursus Quantum Touch volgen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

In mijn vingers heb ik:
♥ AromaTouch
♥ Aurahealing
♥ Emotioneel Evenwicht
♥ Quantum Touch
♥ Reiki
♥ Voetreflexmassage
♥ maar vooral mijn intuïtie gebruiken

Adres: Adelricusstraat 2, 3641 DN Mijdrecht
Telefoonnummer: 06 303 90 815
Stad: Mijdrecht
Route: Adelricusstraat 2
Postcode: 3641 DN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Risage Natuurgeneeskunde Mijdrecht Risage Natuurgeneeskunde Mijdrecht 514 meter Risage behandeld acute, chronische pijn klachten veroorzaakt door triggerpoint. Mijn ...
Optimal Health Studio Optimal Health Studio 953 meter Personal Training, Bodytec, Yoga, Massage, Ademtherapie, Voedingsadvies en -therapie ...
Recensies
Afgelopen donderdag een heerlijke reiki behandeling van Jolanda mogen ontvangen. Ik heb mij dat uur alleen maar heerlijk kunnen ontspannen en dat is normaal gesproken erg lastig voor mij. Ik heb er de dag erna nog van kunnen nagenieten. Ik raad Jolanda zeker aan.
Bij Jolanda een korte hypnose sessie gedaan. Ze heeft een fijne rustige stem, voelde me veilig bij haar, waardoor je makkelijk in hypnose gaat. Tijdens de sessie werd ik ongeduldig omdat ik het lang vond duren voordat ik een blokkade weg had gewerkt… jolanda blijft rustig en vol vertrouwen heeft ze me er doorheen geloodst!
Onlangs voor het eerst een hypnosesessie meegemaakt bij Jolanda. Ik vond het heel bijzonder. Jolanda pakt dit professioneel aan. Het probleem waarvoor ik de hypnosesessie heb gedaan was daarna zo goed als weg. Wonderbaarlijk om mee te maken! En het resultaat is heel waardevol. Dank je wel, Jolanda!
Reiki behandelingen zijn heerlijk bij Jolanda. Eigenlijk alle behandelingen die ze geeft. Je komt compleet tot rust en zeer ontspannen. Zeker een aanrader!
Een Reiki behandeling van Jolanda is een cadeautje voor je zelf. Een aanrader voor iedereen die toe is aan een ontspannings moment.
“Wanneer je een foto krijgt van een paar kittens met de melding......wat is het toch jammer dat je allergisch bent voor katten. Ja, dat vond ik ook, want we waren natuurlijk helemaal weg van de kittens. Jolanda kon mij van deze allergie af helpen met behulp van hypnose. Best spannend om onder hypnose te gaan, maar ik had het volste vertrouwen in Jolanda en ben de sessie aangegaan. Na 1 sessie was ik al van mijn allergie af. Sinds kort hebben wij nu een van de kittens in huis en daar genieten we volop van.”
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid