facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puur in Balans, praktijk voor Yoga, Coaching en ZELF bewustzijn

Puur in Balans, praktijk voor Yoga, Coaching en ZELF bewustzijn

Info

Puur in Balans, praktijk voor persoonlijke groei

Geschiedenis

Puur in balans biedt Yoga lessen aan volwassenen, kinderen en tieners. Daarnaast kan je bij Puur in Balans terecht als je op zoek bent jaar je innerlijk Kompas en meer rust in je leven wilt ervaren. In gezamenlijk overleg bekijken we welke werkvorm bij jou past. Voor meer informatie kijk op mijn site; www.puurinbalans.com



"Puur in balans leert mensen om rust en ruimte voor zichzelf te creëren en hun zelfbewustzijn te ontwikkelen. Zodat ze hun kracht en talenten, hun valkuilen en verbeterpunten leren kennen. Zo kun je puur en in balans zijn en op een ontspannen manier richting geven aan jouw leven"
Adres: Lakenhallen 62, 2134 AH Hoofdorp, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: O6-11014686
Stad: Hoofdorp
Route: Lakenhallen 62
Postcode: 2134 AH


Recensies
Wat een cadeau! Iedere keer wanneer ik een yogasessie bij Jeaniëlle volg, off- of online, ervaar ik verwondering. Ze verstaat de Kunst om je volledig één te laten zijn met hoe je je op dat moment voelt en je kan volledig ZIJN wie je bent. Met de combinatie van Hatha-, Yin- en Do-IN yoga maakt Jeaniëlle op een down to earth manier de connectie met al wat is. Haar meditaties & visualisatie zijn een ware traktatie voor mijn Ziel. Datgene wat ik op de mat ervaar neem ik mee in mijn dagelijkse leven. Haar yogalessen zijn een feest van herkenning en maken integraal onderdeel uit van mijn persoonlijke ontwikkelingsreis. Super dankbaar dat dit prachtige liefdevolle mens Yoga-docente is!
Ik volg mijn yoga lessen hier al heel wat jaartjes. Ben hier begonnen toe ik in een burn out kwam. Ik werd zo warm ontvangen door Jeanielle. Alles mag en niets moet. Volg hier met veel plezier de lessen en als je een praatje nodig heb is ze er altijd voor iedereen. Heerlijke ontspannen lessen op je eigen niveau. Zeker een aanrader om hier je yoga lessen te volgen bij een yoga lerares die voor iedereen klaar staat en je ondersteunt naar jou behoefdes .
Iedere les is fijn om mee te doen en Jeanielle is een mooi mens.
Heerlijke ontspanning...echt een momentje voor mezelf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid