facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puur Chocoladeatelier

Puur Chocoladeatelier

Info

Wij zijn een ambachtelijke winkel in het centrum van Gouda. We maken bonbons en chocolade kunstwerken waar u bij staat!

Adres: Naaierstraat 4 , Gouda 2801 NE, NL
Telefoonnummer: 0182 338 374
ln.edalocohcruup@ofni
Stad: Gouda
Route: Naaierstraat 4
Postcode: 2801 NE


Openingstijden

Dinsdag: 09:30-17:30
Woensdag: 09:30-17:30
Donderdag: 09:30-21:00
Vrijdag: 09:30-17:30
Zaterdag: 09:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: openingstijden puur gouda, chocolade demonstratie, chocolaterie arnhem, chocolaterie rotterdam, legendary gouda, chocolade gouda, puur gouda kapper, olala chocola
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
House Of Goods House Of Goods 116 meter Leuke sfeer. Heerlijke koffie, verse soep, panini's, taart etc. voor lage prijs. Leuk...
Leonidas Leonidas 306 meter Kwaliteit vind ik minder dan bijv. Pierre
Recensies
Een beetje verstopt achter de Goudse Markt in de Naaierstraat ontdekte ik dit pareltje. Super verse overheerlijke handgemaakte bonbons. Met daarbij een geweldig enthousiaste en vriendelijke ondernemer. De ultieme combi voor een super goed gevoel en smaak. Absolute aanrader!
Vandaag wat chocola voor mijn schoonmoeder gehaald….. ze vind het verrukkelijk! Zonder dollen ongekend vakmanschap!
Hier een chocolade letter gehaald en gelijk ook bonbons meegenomen. De chocolade van de letter smelt in je mond! Er is veel keuze in bonbons en deze in puur/melk/wit.
In de afgelopen jaren ben ik op zoek gegaan naar de lekkerste bonbons. Veel bekende, waaronder de wereldberoemde “chocoladelijn “ in Brugge en de grote ketens die je overal vindt, en onbekende, particuliere chocolatiers. Tot nu toe staat Puur fier bovenaan mijn lijst. Topkwaliteit chocolade, pure, intense en herkenbare smaken en vriendelijk personeel. Absoluut een aanrader!
Leuke zaak met prima koffie en vriendelijke bediening, maar vooral heel bijzondere en lekkere bonbons. Ik had er 1 met Nederlandse whisky en 1 met amaretto bij mijn espresso. Heerlijke combinatie! Een bezoekje waard.
Wat een verfijnde smaak en kwaliteit vind je hier. Natuurlijk betaal je daar ook voor maar dat is het echt waard! Zeker de lipjes, gevuld met passievrucht.
Heel goede bonbons. Niet de goedkoopste maar wel de lekkerste.
Authentiek. Echt een ambachtelijke zaak, persoonlijke aandacht. Bonbons worden zichtbaar in de winkel gemaakt waar je bij staat.
Héél lekkere chocolade. Een aanrader.
Exclusieve chocolade maker, die in zijn zaak de machines heeft staan draaien. Heerlijke fruitbonbons maar een keur aan likeur. Soms hele wonderlijke combinaties waarvan camembert met uiteraard chocolade mij bijstaat als niet super geslaagd. Maar het geeft wel de creativiteit weer, het out-of-the-box denken. Persoonlijke favoriet al jaren de passievruchtlippen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid