facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puur Cake Smashes

Puur Cake Smashes

Info

Het adres voor exclusieve Cake Smash fotoshoots!



"Pure en tijdloze foto’s van kinderen, newborns, baby’s, zwangeren en gezinnen. Geen poespas maar mooi door eenvoud. Kinderen zijn prachtig en hebben geen opsmuk nodig. Puur Kinderfotografie neemt alle tijd. Geen geforceerde lachjes maar foto’s waarbij de persoonlijkheid van het kind mooi wordt vastgelegd.Ook voor een V.I.P. Cakesmash ben je bij Puur Kinderfotografie aan het juiste adres!"
Adres: 1567ba Assendelft
Telefoonnummer: +31646071092
Stad: Assendelft
Postcode: 1567ba


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coaton BV Coaton BV 589 meter In 2013 een vloer in de keuken, gang en wc laten doen door dit TOP bedrijf. Alles keu...
AMKCO Europe BV AMKCO Europe BV 817 meter AMKCO Europe BV is producent en leverancier van mechanische trilzeefmachines.
Vitalux / Spa-webshop Vitalux / Spa-webshop 889 meter Vitalux levert luxe vrijetijdsproducten zoals zwembaden, spa’s, buitenwhirlpools en s...
Tian Training en Advies Tian Training en Advies 2 km Wij geven, op creatieve speelse wijze, trainingen, workshops en adviezen op het gebie...
Talsma Sports Talsma Sports 6 km - Vrijgezellenfeesten - Familieuitjes - Kinderfeestjes - Teamuitjes/Teambuilding - Vo...
Zorgboerderij Paard & Relatie Zorgboerderij Paard & Relatie 6 km Hele mooie plek om stage te lopen
Recensies
Voor Moederdag mijn eerste fotoshoot gehad samen met mijn dochtertje van 9 maanden bij Puur Kinderfotografie. Vijf sterren is zelfs te weinig. De fotoshoot, de omgang met mijn dochtertje, de bewerking van de foto’s en het eindproduct alles is meer dan een 10 waard!!! Ik heb nu vastgelegde herinneringen waarvan ik dacht nooit te hebben. Dank je wel Gabriella!
Een aantal weken geleden heb ik een Cake Smash fotoshoot met mijn dochter van bijna 1 gedaan bij Gabriëlla. Het kan soms lastig zijn om goede foto's van haar te maken omdat ze vrij druk is en bij Gabriëlla was ze helemaal op haar gemakt!! Gabriëlla heeft onwijs mooie foto's gemaakt en heeft echt haar 1e verjaardag onwijs speciaal gemaakt <3 Wij zijn haar super dankbaar!! De foto's hebben wij gebruikt voor de uitnodiging van haar eerste verjaardag en we hebben en print van 50x50 laten maken voor aan de muur. Onwijs waardevol! Super bedankt!
Een verjaardags fotoshoot geboekt voor me dochter. Gabriella denkt goed mee over de setting van de shoot. Ze creëert een veilige sfeer. Wij zijn erg blij met de foto’s!! Tot de volgende keer
Wij zijn heel blij met de prachtige foto's die gemaakt zijn door Gabrielle. We zijn buiten geweest bij het Zwet/de poelboerderij. Wij raden Gabrielle zeker aan omdat ze vriendelijk is en vakkundig te werk gaat.
Gabriella is een zeer profesionele fotograaf. heeft veel geduld met de kinderen en de resultaten van haar fotos zijn prachtig !! al verschillende shoots bij haar mogen doen , newborn , zwarte achtergrond en natuurlijk recent de Valentijns shoot. dus als je prachtige fotos wil kies voor puur kinderfotografie
Voor ons de eerste keer bij Gabriella. Mijn dochter ging voor de minishoot. Fijne fotograaf, leuk omgang en erg vriendelijk. Foto's zijn erg mooi geworden. Wij komen zeker nog eens terug.
Paar weekjes terug zijn we met ons knappe dysmaturen baby langs geweest bij Gabriella voor een newborn shoot. En echt waar de foto,s zijn fantatisch en raad iedereen aan dit te doen. Als ik de foto,s zie word helemaal verliefd! anders trouwens ook wel haha Enorm bedankt Gabriella voor de knappe foto,s die je van onze dochter hebt gemaakt! En we komen snel weer en zoiezo voor een cake smash!!
Superfijne fotoshoot gehad in kerstsfeer met een mooi resultaat. Gabrielle wist mijn dochter goed en snel op de foto te zetten. Blij met het eindresultaat & we komen zeker nog een keer terug!
Een dochter die bij binnenkomst nog wat verlegen was, maar na een paar minuten al helemaal zichzelf. Prachtige foto’s geworden! Gabriella doet het hartstikke leuk.
Heel erg blij met onze foto’s. Gabriella is erg geduldig en weet de kinderen aan het lachen te maken. Bij onze eerste zo verliefd geworden op de foto’s van zijn cake-smash dat onze kleine dame ook weer gedaan. Echt een aanrader. De tijdloze als smash als badder foto’s zijn echt super mooi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid