facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puur by Annemiek - Hormonen in balans

Info

Hi, ik ben voedingscoach en kan jou begeleiden om op een natuurlijke manier je hormonen in balans te brengen!

Adres: 2672 HG Naaldwijk
Telefoonnummer: 0619756426
Stad: Naaldwijk
Postcode: 2672 HG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blij met je lijf Blij met je lijf 694 meter Eet je gezond en fit. Door te luisteren, uit te zoeken wat je voedingspatroon is, te ...
Voeding zonder fratsen Voeding zonder fratsen 1 km Hester heeft mij begeleid met afvallen. Door een programma op maat en door gewoon te ...
Health & care Naaldwijk Health & care Naaldwijk 2 km Persoonlijk voedingsadvies en het veilig, pijnloos en effectief bleken van tanden.
My-LifeSlim Westland My-LifeSlim Westland 3 km Jouw onderweg naar morgen start vandaag! Wil jij afvallen maar lukt dit niet alleen d...
Recensies
Bedankt Melissa, voor het goede advies en de vakkennis waardoor ik naast mijn voeding nu ook met de juiste suppletie mijn lijf optimaal ondersteun. Alle inzichten die uit de test kwamen zijn uitvoerig besproken, heel waardevol. En ik ben inmiddels fan van droogborstelen :
Na wat pijnklachten in de flanken bij Melissa terecht gekomen. Door aan de gang te gaan met onderzoeken naar intolerantie en voeding is het gelukt om de pijn te laten afnemen… prima advies, ben zelf niet heel alternatief ingesteld maar Melissa heeft dus ook voor mij een verschil gemaakt. Ik leef een stuk gezonder nu
EMB test laten doen bij Melissa. Wat een kennis heeft die vrouw. Luistert goed naar je klachten en komt met een duidelijk advies. Alle informatie kan wat overweldigend zijn, maar gelukkig krijg je dit allemaal netjes mee op papier. Zo kan je het thuis nog een keer rustig na lezen. Heel interessant om te ontdekken waar je lichaam behoefte aan heeft. Echt een aanrader!
Fantastich goed geholpen ben ik door Melissa Coenradie. Zij heeft heel goed duidelijk gekregen wat ik nodig had op. Ze geeft heel veel praktische tips op het gebied van voeding en voedingssupplementen. Ik voel heel duidelijk het verschil tussen voor en na. Zij weet waar ze het over heeft en is een echte aanrader!
Hele fijne en complete e-cursus van Melissa. Top dat er ook eens verder wordt gekeken dan alleen voeding! En lekker toegankelijk om meer te leren over mijn fysieke en mentale gezondheid.
Super goed geholpen! Al jaren weet ik niet waarom ik elke keer ziek ben. In het ziekenhuis kwamen ze er ook niet echt uit. Maar nu weet ik eindelijk waar ik dus blijkbaar intolerant voor ben en dat ik o.a. toch wel vitamine B12 en magnesium te kort heb. Melissa weet de meest ingewikkelde dingen /uitslag van het bloedonderzoek zo uit te leggen dat je het ook echt begrijpt. Nu weet ik wat ik moet doen om me weer goed te kunnen voelen. :- Melissa dankjewel!
Melissa heeft mij goed geholpen. De gesprekken die ik met haar had waren fijn, er hing een prettige sfeer waarin ik mij veilig voelde en open kon zijn over alles. Ze geeft duidelijke, praktische tips die ook goed toe te passen zijn op je dagelijkse leven. Ook op haar instagram deelt ze goede tips en recepten. Ik raad haar zeker aan!
Dankzij de super heldere en pragmatische aanpak van Melissa mijn fysieke gesteldheid enorm kunnen verbeteren. Van een slap, vermoeid en misselijk gevoel naar een energiek, en "stress loos" bestaan met een lichaam die in balans is. Dit alles door je lichaam samen met Melissa te leren kennen en daarmee op de juiste manier te kunnen voeden. Dit had zonder haar niet gelukt!
Melissa is een echte vakvrouw op het gebied van gezondheid, voeding en vooral onze darmen! Ze is eerlijk en oprecht, wanneer ze van mening is dat iemand anders je verder kan helpen wat buiten haar expertise is, dan helpt ze je daarbij. Ze begeleidt je het hele traject en houdt de vinger aan de pols. Dat geeft een prettig gevoel en daardoor is het fijn om haar aan te raden, je weet dat iedereen bij haar in goede handen is!
Met een spijsvertering die niet optimaal functioneerde ben ik bij Melissa terecht gekomen. Inmiddels ben ik door haar passie, betrokkenheid, uitgebreide kennis en geadviseerde labonderzoeken een stuk bewuster geworden van de invloed van voeding en de juiste voeding en mijn gedrag op mijn darmen. De uitkomst van de onderzoeken weet ze in een plan van aanpak te vertalen naar heldere inzichten en praktische handvatten die specifiek voor mij van toepassing zijn. Melissa staat altijd voor je klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid