facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puur Betuws

Puur Betuws

Info

Puur Betuws is het label voor Betuwse streekproducten
Puur Betuws wordt ondersteund door het Regionaal Investeringsfonds van de Betuwse gemeentes Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel en West Betuwe.



"Voedsel van Puur Betuws heeft een eerlijke prijs. Als jij je groente, vlees, fruit, zuivel, sappen en nog veel meer bij Puur Betuws koopt, eet je niet alleen ontzettend lekker, maar werk je ook actief mee aan een gezondere leefomgeving voor jezelf, jouw bedrijf en familie. Zodat er meer boeren lokaal en ecologischer kunnen werken. Ook het transport organiseren we lokaal. Zo zorgen we ervoor dat 80% van de prijs die jij betaalt terechtkomt bij de boer en dat er meer lokale werkgelegenheid ontstaat."
Adres:
Telefoonnummer: +31618054231
Stad: Geldermalsen-Oost



op zoek naar gerelateerd: Betuws Best, Betuws pakket, Betuwse producten, Betuws fruit, Kerstpakket Tiel, Biologische kersen Betuwe, Puur bommelerwaard, Betuwse Fruitshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atelien Atelien 1 km Een 'snoepwinkel' voor mensen die mooie stoffen zoeken, met een enthousiaste eigenare...
Recensies
Eerste keer bestellen, eerste indruk Ik ben om heel veel redenen voorstander om eten te kopen direct van de boer. Maar heb vaak niet de tijd en de zin om alle boerderij winkeltjes af te gaan. Verrast was ik dan ook dat je bij Puur Betuws online bij alle boerderijwinkels kan bestellen en dat ze het ook nog komen bezorgen. Echt heel fijn ! Vandaag kreeg ik mijn boodschappen, en een van de eerste dingen die mij opviel was geen plastic, gewoon niet, gewoon zo keurig met z’n allen in bruine papieren zakken. Het toverde een glimlach op mijn gezicht. Producten waren mooi van kleur, vers, het gewicht klopte, en op een paar kiwi’s na die iets te rijp waren na mijn smaak, helemaal prima ! De aardbeien, riepen eet mij, eet mij. En dat heb ik dan ook direct gedaan. En tot mijn verrassing was het de zelfde smaak als de aardbeien die mijn oma altijd had vers van het land dus ik ging even terug in de tijd. Prijs kwaliteit verhouding is prima Dankjullie wel tot volgende week !
Super mooie producten, mooie kwaliteit tegen een mooie prijs. Bezorging is zeer netjes en vriendelijk. Het voelt als een kadootje. Ik ga hier zeer zeker opnieuw gebruik van maken.
Goede ontwikkeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid