facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PUUR Advies

PUUR Advies

Info

PUUR Advies, Financieel Adviesbureau is volledig onafhankelijk en werkt geheel provisievrij.Kijk voor meer informatie op www.puuradvies.nl.



"PUUR Advies heeft als doel onafhankelijk een helder financieel inzicht en overzicht te geven in jouw financiële situatie.Een analyse en optimalisatie van jouw eigen financiële situatie. Dit inzicht levert je vervolgens een financiële zekerheid op waardoor je met lef en focus zelf weer vooruit kan! De nadruk ligt op advies en niet op het afsluiten van producten.Naast het opstellen van een volledig financieel overzicht financiële planning is een gedeeltelijk advies natuurlijk ook mogelijk zoals pensioen-vraagstukken, dreigend ontslag, echtscheiding, schenking of erfenis etc. Alle adviezen kunnen in een persoonlijke afspraak ofwel via digitale kanalen plaatsvinden. Een vrijblijvende intake hoort er natuurlijk vanzelfsprekend bij."
Adres: Kloosterweg 11B, 6241 GA Bunde (Limburg)
Telefoonnummer: 06 222 32 067
Stad: Bunde
Route: Kloosterweg 11B
Postcode: 6241 GA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid