facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Putters Advocaten

Putters Advocaten

Info

Wij delen kennis!
Like onze pagina en ontvang handige tips!



"Hoe fijn is het als iemand anders die juridische rompslomp voor u op een rij zet en dingen oplost! Wij doen dit graag."
Adres: Spijksedijk 28c, 4207 GN Gorinchem
Telefoonnummer: 0183356752
Stad: Gorinchem
Route: Spijksedijk 28c
Postcode: 4207 GN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
K&S Scheidingsmediation K&S Scheidingsmediation 1 km K&S Scheidingsmediation begeleidt u professioneel en deskundig bij alle belangrijke o...
Recensies
Heel professioneel, vriendelijk en mooi kantoor. Mooie combinatie tussen professionaliteit en pragmatisch handelen. Er wordt goed geluisterd en waardevolle feedback gegeven. Voor juridische ondersteuning is Karakter zeker aan te bevelen.
Mr.M.C. van Veen is een ontzettend kundige en betrokken advocate. Zij heeft verstand van zaken, verdiept zich in dossiers en geeft je daarnaast het gevoel dat je wordt gehoord. Tijdens de rechtszaak verdedigde zij mijn belangen en zij was niet van haar stuk te brengen. Ik voelde mij erg gesteund op professionele wijze. Ik kan haar van harte aanbevelen wat betreft familierecht.
Beste mensen denk goed na voor dat je in zee gaat met karakter advocaten,ze declareren superveel zonder succes voor de klant zeker geen aanrader
Heel fijn geholpen en bijgestaan door Elize. Fijn en mooi kantoor met veel persoonlijke aandacht.
Sinds 2018 ben ik genoodzaakt geweest om de hulp in te roepen van Goud Advocaten. Al snel merkte ik dat ik te maken had met een team wat bestaat uit zeer professionele, menselijke en betrokken advocaten. Zij hebben mij bijgestaan in twee persoonlijk lastige kwesties die door hun vakkundigheid uiteindelijk vandaag tot een goede afwikkeling zijn gekomen. Ik wil met name Elize van Veen en Anne-Jo Broekhuizen heel erg bedanken voor hun hulp en zal ze ten aller tijde positief aanbevelen. Dames, jullie zijn kanjers en doen de naam van jullie kantoor 100% eer aan! Dank jullie wél!
de advocaat loog tegen me over het verkrijgen van geld en bracht me in juridische problemen. Ik raad je aan om twee keer na te denken voordat je contact met ze opneemt.
Pragmatisch en deskundig advies.
Enorm goed, vakkundig en betrokken geholpen bij een zaak voor arbeidsrecht. Absolute aanrader.
Geweldig advokaten kantoor, zeer goed geholpen in een bijzondere kwestie. Beveel het aan.
Goede begeleiding en vakkundige kennis bij Goud Advocaten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid