facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Putman Groep b.v.

Info

De Putman Groep is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van:
• Produceren en verkopen van primaire en secundaire bouwgrondstoffen;
• Recyclen en inzamelen van bouw- en sloopafval;
• Sloopwerken;
• Infra-werken.

Adres: IJsseldijk 3-7, 6931AA Westervoort
Telefoonnummer: +31263112151
Stad: Westervoort
Route: IJsseldijk 3-7
Postcode: 6931AA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Putman zand, Ton Putman, Container huren Westervoort, Putman slager, Putman Noordwijk, Stort Westervoort, Putman Maassluis, Containerkoning
Recensies
Prima bedrijf
Asociaal bedrijf die bij terugname van de container belt dat er graffiti op de container zit!! Dit is door ons niet geconstateerd!! De kosten van het verwijderen van deze graffiti willen ze bij ons in rekening brengen. Wat een oplichters bende daar bij Putman recycling bv!!!!! Nog nooit zo'n asociaal bedrijf mee gemaakt. Huur GEEN container bij dit bedrijf. Ik heb gewoon geen woorden voor deze oplichtings praktijken. Putman recycling dit is echt erg wat jullie de mensen aan doen!!! Ik raad echt iedereen aan met Putman Recycling geen zaken te doen!!!!!!!!!!!!!!!!
Geweldige ervaring met dit bedrijf, super snelle containerwissels! Goede service, behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon. Chauffeurs zijn ook erg vriendelijk en zeer meedenkend! Een echte aanrader!
Personeel denkt mee waar nodig wanneer ik er niet uit kwam. Met problemen met de container zochten ze samen naar een oplossing. Mijn mail werd binnen 24 uur beantwoord. Ik ben er blij mee.
Een supper servers... Heel vriendelijk personeel waar je ook wel lekker mee kan lachen
Waardeloos personeel bij het weegpunt, Communucatie met het kantoor is ook 0.0 En nog peperduur ook ! Geen aanrader!!!!!
Goede service: professioneel, vriendelijk en flexibel personeel.
Vertaald door Google Goed bedrijf Origineel Gute Firma
Vertaald door Google Erg goed. Origineel Foarte bine.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid