facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PURO

PURO

Info

IJssallon PURO Gelato & Caffe in Ede maakt, 7 dagen in de week, vers en puur ijs met passie



"Bij ijssalon PURO gaat het om passie en de ambacht van het ijs bereiden. Iedereen verdient een moment om puur te genieten. Om dit te bereiken maakt PURO gebruik van de verste, puurste en lekkerste ingredienten. Bezoek onze ijssalon in Ede tegenover het politiebureau.Puro Bakt Patisserie-Chocolaterie ons nieuwe concept, is gedurende de wintermaanden open voor een kop heerlijke espresso of cappuccino met huis gebakken taart of een lekkere wintercoupe ijs open van Do tm Zo van 10.00 tot 18.00. Wij hopen u snel te zien in onze geheel vernieuwde zaak."
Adres: Maanderpoort 23, 6711 AB Ede
Telefoonnummer: 0318306349
Stad: Ede
Route: Maanderpoort 23
Postcode: 6711 AB


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 13:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: puro mechelen, puro drank en eetcultuur openingstijden, puro mechelen openingsuren, puro koffie, puro mechelen parking, puro hoesjes, puro mechelen menu, puro rotselaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bernardo's IJssalon Bernardo's IJssalon 606 meter Een nieuwe ronde door Nederland. Deze tussenstop was en is meer dan de moeite waard. ...
Recensies
Een nieuwe ronde een nieuw kans, wat betreft ijs. Ik wist al dat er een engel was qua ijs in Ede, maar vandaag ben ik blij verrast. Vier minuten lopen vanaf station Ede richting politiebureau vind je PURO. Een enorm terras loop je tegemoet en eenmaal binnen waan je je heel even in Italië. Wat een ijs en wat een smaken. Het kiezen van een aantal smaken kan je zo vijf minuten kosten. Ik ga voor bastogne en vanille. De vanille is echt wel heel lekker en net als je denkt het kan niet beter hallo daar bastogne. Wat kan ijs toch lekker zijn. Prijs kwaliteit meer dan in orde. €3,75 voor twee royale bollen. Lieve mensen ook voor deze ijszaak alleen maar liefde. Ga zo door.
Mooie plek om lekker een kopje koffie met een heerlijk gebakje/taartje te nuttigen. Vriendelijk personeel, lekkere koffie, uitmuntend gebakje en top locatie. Er wordt daar ook ambachtelijk ijs verkocht, hierover in een latere review meer.
Als je echt goed ijs wilt eten, moet je hier zijn.
Heerlijk ijs, ruime porties, goede prijs! Zeker aan te raden! Vriendelijk personeel
Zijn in ede de lkkrste gebakjes aan het onderzoeken......stop de persen kijk niet verder echt de lkkrste gebakjes en voor straf een van de meisjes een gebakje laten uitzoeken niet echt mijn eerste keus maar manmanman wat een mondgevoel zeg echt geweldig
Heerlijk ijs en elke keer weer nieuwe verrassende smaken. Waar Bernardo's jarenlang de naam had, steekt Puro er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit. Enige verbeterpunt zou zijn om een bord met de huidige smaken op te hangen of nog beter deze te vermelden op de website. Zeker weten een aanrader!
Heerlijk ijs, echt fantastisch lekker en zoveel keus, bijna niet te doen om te kiezen! Personeel ook heel vriendelijk. Toch maar 4 sterren omdat de bolletjes wel erg klein zijn voor de 2 euro die je ervoor neertelt.
Veel keus, prachtig uitziende bakken met ijs, goede kwaliteit en nette prijs. Voor ons is dit echt een uitje om even langs te gaan 's avonds na het eten. Mocht je ergens in de buurt in een restaurant zitten en de dessertkaart valt wat tegen dan raden wij zeker aan om hier nog even een ijsje te halen!
Bij deze ijssalon weten ze wat ijs maken inhoud. Veel keuze uit bijzondere smakelijk. De keuze die wij geproefd hebben waren uitstekend. Een ruim terras waar je kan genieten van jou keuze ijs.
Mooie grote zaak. Heerlijk ijs. Gezellig terras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid