facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Purevision Kachels Nederland

Purevision Kachels Nederland

Info

Purevision kachels van Charlton & Jenrick. Het Engelse Charlton & Jenrick
zijn marktleidende producenten in elektrische en gashaarden alsmede
houtkachels



"De mooiste kachels en haarden ontdekt u bij HAVÉ Verwarming. De enige importeur in Nederland met een Experience Center van 1.200 m² speciaal voor particulieren."
Adres: Hullerpad 34, Postbus 31, 6740 AA Lunteren
Telefoonnummer: 0318 488 600
Stad: Lunteren
Route: Hullerpad 34, Postbus 31
Postcode: 6740 AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwbedrijf Budding Lunteren Bouwbedrijf Budding Lunteren 98 meter Een zeer goed bouwbedrijf ,dat altijd garand heeft gestaan voor degelijke bouwwerken....
Bouwbedrijf B. van der Zouwen Bouwbedrijf B. van der Zouwen 1 km Van der Zouwen heeft ons nieuwe kantoor uitgegraven en uitgevlakt. Daarna heeft Nico ...
Rijk van Dam Installatietechniek BV Rijk van Dam Installatietechniek BV 1 km Dit zijn Vakmannen van het hoogste niveau
Bouwbedrijf Lagerweij Bouwbedrijf Lagerweij 2 km "Onze" zaken er een betere vind je niet
Aannemersbedrijf Van den Brandhof B.V. Aannemersbedrijf Van den Brandhof B.V. 2 km Al meer dan 19 jaar staan wij voor u klaar door ons te onderscheiden in flexibiliteit...
Apex Bouw Apex Bouw 2 km
Top Totaalbouw Top Totaalbouw 12 km nieuwbouw, verbouw, afbouw, onderhoud en renovatie
Recensies
Vandaag bij Havé Verwarming in Lunteren geweest. Prachtige showroom en echt goed de verschillen kunnen bekijken tussen het grote aanbod aan elektrische haarden. Heel duidelijk is nu wel dat de ene de andere niet is! René heeft alle opties goed uitgelegd en mijn vragen zijn beantwoord! Helemaal Top dus!
Ik als eigenaar van het beste schoorsteenvegersbedrijf van Brabant. Ben dik tevreden over de service en de kwaliteit van deze partij. Met name Wijnand en zijn directe collegas toppers gewoon. Tijdig geleverd. Mijn klanten blij, ik blij.
Vandaag bestelling geannuleerd! Zou in week 25 komen en kregen te horen toen we belde dat het 2024 werd. Hadden toch wel even de moeite kunnen nemen ons op de hoogte te brengen. Mooie groothandel met ruime keus. Vriendelijke medewerkers.
Vorige week hier geweest om op zoek te gaan naar een houtkachel. Na een vriendelijk ontvangst bij de ingang konden we op ons gemakje, zonder direct aangesproken te worden rondkijken in deze walhalla van haarden. Uiteindelijk kwam Lodie Mackay bij ons om ons van meer informatie te voorzien over hetgeen wij hadden uitgekozen. Veel tips gekregen en veel wijzer geworden, waardoor wij nu weten welke houtkachel er na onze verbouwing komt te staan. Fijne service!
Vandaag in de showroom wezen kijken naar de speksteenkachels die we wel al online hebben bekeken, maar nog niet in het echt. Verrast door de grote showroom met veel verschillende hout en palletkachels. We hebben fijne voorlichting en uitleg gehad van René, dit maakte de uiteindelijke keuze gemakkelijk. We zijn blij, nu wachten op onze mooie nieuwe kachel. Het duurt nog wel eventjes want door de drukte is de kachel niet meteen leverbaar, maar dat geeft niks, hebben we extra lange voorpret.
We waren opzoek naar een pelletkachel. En werden netjes te woord gestaan en goed geïnformeerd over welke pelletkachel we het beste konden nemen voor onze woon situatie. Tijdens een lekker kopje koffie kwamen we uit op een mooie pelletkachel van Duroflame een Nederlands fabrikaat. De keuze bij Havé was erg groot. Al met al de rit vanuit Venlo zeker waard.
Mooie zaak met veel aanbod. Super service en zeer klantgericht. Om goed te vergelijken werd er zelfs een haard uit het magazijn gehaald en in de showroom neergezet.
Zeer uitgebreid assortiment van alle soorten kachels. Wij waren op zoek naar een elektrische open haard voor ons appartement. Ook hierin is veel keuze in de beste merken. Een vriendelijke verkoper heeft ons de diverse types laten zien. Wij hebben na ons eerste bezoek een keuze gemaakt en zijn er weer heengegaan om na nog een kleine vergelijking de juiste haard te bestellen. De bestelling wordt keurig bevestiging per mail aan ons en de firma Hooijer die de ombouw maakt en de open haard erin plaatst. Zeer prettige ervaring en aan iedereen aan te raden. Met dank aan het vriendelijke personeel.
We zijn vriendelijk ontvangen en mochten op ons eigen gemak even rondkijken. Je kijkt je ogen uit in de mooie showroom! Daarna kwam René ons helpen. Kundig, eerlijk en behulpzaam. Hij heeft zelfs even voor ons rondgebeld, dat werd zeer gewaardeerd. Na een afrondend gesprek met een kopje koffie zijn we zeer tevreden naar huis gegaan. René, bedankt!
Afgelopen vrijdag avond zijn wij bij het Experience Center van Havé geweest. Wat een super vriendelijke ontvangst! De toelichtingen op de diverse haarden, het advies en het meedenken door René van Wakeren heeft ervoor gezorgd dat wij een ontzettend mooie en passend openhaard hebben gekocht. Nogmaals bedankt hiervoor René. Groetjes Eric & Monique
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid