facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PureSolar

PureSolar

Info

PureSolar is gespecialiseerd in enkel en alleen zonnepaneelsystemen. Hierdoor leveren wij tegen zeer concurrerende tarieven hoogwaardige service.

Geschiedenis

PureSolar is een bedrijf gespecialiseerd in enkel en alleen zonnepaneelsystemen. Dit is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen wij tegen zeer concurrerende tarieven hoogwaardige service en kwaliteit leveren. PureSolar vindt dat een zonnepaneel systeem maatwerk dient te zijn. Onze adviseurs komen bij u langs om de specifieke situatie te beoordelen en zij presenteren u direct een op maat gemaakt pakket.

PureSolar ontzorgt u totaal op het gebied van zonnepanelen. Zo doen wij ook de subsidieaanvraag voor u en indien nodig begeleiden we het vergunningtraject. Indien u dit wenst verzorgen wij ook de aanmelding van uw zonnepanelen bij uw energieleverancier.

Verder vinden wij van PureSolar het erg belangrijk onze klanten energiebewust te maken. Hiervoor heeft PureSolar een ambassadeursprogramma opgezet. Dit houdt in dat wanneer u klanten aanbrengt u hiervoor wordt beloond met bijvoorbeeld een besparingspakket of een monitoringssysteem. Wilt u hier meer over weten? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Adres: John F Kennedylaan 19F, 5555 XC Valkenswaard
Telefoonnummer: 0407600977
Stad: Valkenswaard
Route: John F Kennedylaan 19F
Postcode: 5555 XC


Recensies
Prima bedrijf met extra aandacht voor de klant!!! Alle apparatuur werkt perfect zoals voorspeld en de service en begeleiding is zeer goed. Pure Solar een aanrader!!!
Mooi gemaakt, goede communicatie. Bedrijf regelt de administratie die erbij komt kijken ook keurig.
Prima bedrijf. Goed en helder advies met keuzemogelijkheden. Kwalitatief goede panelen en vakkundig gemonteerd. Opbrengst boven verwachting.
Prima bedrijf. Doen wat ze beloven en leveren goede kwaliteit.
Degelijk bedrijf, goede ervaringen mee!
Goede service en klanten contact, aanrader!
Onderscheidt zich door een vlotte en duidelijke communicatie gedurende het gehele traject. Daarbij is ook de administratieve afhandeling w.o. communicatie met en over belastingdienst top.
Geweldige service, dank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid