facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pureple Yoga

Pureple Yoga

Info

Word blij van je burn-out! Volg Anti & After Burn-out Yoga en laat je inspireren vanuit mijn ervaring met en veranderingen na mijn burn-out.

Geschiedenis

In januari 2015 veranderde mijn leven. Ik kreeg een cadeautje in de vorm van een burnout. In het begin voelde het aan als falen in het leven, niet echt als een cadeautje, maar ik had er in ieder geval heel hard voor gewerkt.

Het gaf mij het signaal dat ik dingen in m'n leven moest gaan veranderen. Niet langer m'n kop in het zand steken voor problemen en ontevredenheid, en niet meer de leuke dingen die ik "ooit" nog wel eens wilde doen op de lange baan schuiven.

Dit was de 1e stap van vele stappen die me hebben geleerd te ontspannen, relativeren, positiviteit te (her)vinden, tijd en ruimte voor mezelf te nemen, leuke dingen te gaan doen en nieuwe dingen te ontdekken.

Niet alle stappen waren makkelijk, maar door ze stap voor stap te doen voelde het niet zo heftig en rigoreus aan als dat de effecten en veranderingen achter gezien wel zijn.

Een volgende stap is het delen van mijn ervaringen, waarmee ik hoop jou als lezer te leren, inspireren en motiveren om stappen te nemen naar een mooier en leuker leven dan je ooit had durven dromen.

Groetjes Laurens.

Adres: Nieuwe Vlissingseweg 181, 4387 AD Vlissingen
Telefoonnummer: 0624760965
ln.agoyelperup@snerual
Stad: Vlissingen
Route: Nieuwe Vlissingseweg 181
Postcode: 4387 AD


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid