facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PureBlue Water

PureBlue Water

Info

Waterspecialisten met hart voor duurzame oplossingen. Experts op het gebied van biologische behandelingssystemen. Innovatie pioniers & klant ontzorgers.

Geschiedenis

PureBlue is uw toegewijde partner in watermanagement en levert een bijdrage aan het verminderen van de impact van uw organisatie op het milieu. Dit doen wij met focus op het verminderen van water en energie verbruik. Met biologische technieken zuiveren wij het afvalwater met zo min mogelijke toevoeging van chemische middelen en worden bruikbare grondstoffen teruggewonnen.
PureBlue doet dit door innovatieve waterzuiveringen te ontwikkelen die onafhankelijk en flexibel geplaatst kunnen worden. Onze units voorzien ons van realtime data waardoor het mogelijk is op afstand het waterproces te volgen en daar waar nodig te acteren op veranderde omstandigheden door professionele service te verlenen.



"PureBlue Water is your supplier of sustainable and innovative solutions to all your water problems, from water production to wastewater treatment and water reuse. Our specialists are active in the maritime, industrial, agricultural and municipal sector. The possibilities are endless and we are therefore always looking for ways to expand our business horizons."
Adres: Gentsevaart 21, 4565 ER Kapellebrug
Telefoonnummer: +31850703190
Stad: Kapellebrug
Route: Gentsevaart 21
Postcode: 4565 ER


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pure blue water company
Recensies
Vertaald door Google Ik heb het geluk een half jaar bij PureBlue Water te mogen werken. Een zeer innovatief bedrijf met een fijne werksfeer. Origineel Habe das Glück bei PureBlue Water seit einem halben Jahr arbeiten zu dürfen. Ein sehr innovatives Unternehmen mit einem tollen Betriebsklima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid