facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pure Paardenvoeding

Pure Paardenvoeding

Info

Hulp nodig bij het samenstellen van je paard's rantsoen? Ik help je graag op weg! Zetmeel/suikerarme voeders zijn mijn specialiteit. Mail of bel gerust!

Geschiedenis

Pure Paardenvoeding & Advies is ontstaan uit passie en liefde voor het paard.
Mijn paard Solar liet mij zien dat een paard gezond en fit houden meer inhoudt dan een schep brok en een paar plakken hooi.
Het advies dat ik verstrek, verstrek ik primair gratis. Ik probeer altijd met de klant, diens mogelijkheden en wensen mee te denken.
Daarnaast is Pure Paardenvoeding gespecialiseerd in paardenvoeders die worden gekenmerkt door hun bijzonder vezelrijke samenstelling en een zeer laag suiker/zetmeel gehalte. Zo is Pure Feed een Engels merk dat een serie van producten verkoopt die elkaar opvolgen wat betreft energie gehalte. Ook bevatten deze voeders gemiddeld meer mineralen en vitaminen per kg dan reguliere, zetmeelrijke voeders.
Maar er is meer; Red Horse producten zijn zeer dier-, mens- en milieuvriendelijke producten voor met name de hoefverzorging. Ik zou zeggen; bezoek mijn website eens!

Hartelijke groet, Astrid Noordhoek

Adres: Dopperstraat 113, 3752 JC Bunschoten
Telefoonnummer: 0649676909
Stad: Bunschoten
Route: Dopperstraat 113
Postcode: 3752 JC



op zoek naar gerelateerd: Paardenvoeding cursus, Pure Horse balancer, Paard en Voeding, Pure Toxsorb, Paardenvoer advies, Pure feed fibre balance, Victorious Secret paard, Pure Stud
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welkoop Bunschoten Welkoop Bunschoten 2 km Altijd leuk om even rond te neuzen , uitgebreid assortiment winkel voor binnen en bui...
Welkoop Welkoop 2 km Prima winkel wel minder kleding als in andere Welkoops er was maar 1 polo 3xl die w...
Recensies
Hoge kwaliteit voer en supplementen. Geen rotzooi, altijd de beste ingrediënten die je paarden ook echt voeden. En daarbij staat Astrid altijd klaar om onafhankelijk en objectief advies te geven, kijkend naar de individuele situatie en behoeften van je paard en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Ze blijft daarin ook steeds verder ontwikkelen en op de hoogte, dankzij haar weet ik nu zoveel meer over wat mijn paarden nodig hebben qua voeding. Mijn paarden zijn stuk voor stuk gezond, zitten lekker in hun vel en zien er super uit, mede dankzij Pure Paardenvoeding. Kan het iedere paardenhouder aanraden, voor mij en mijn paarden nooit meer anders!
Voor mijn gevoelige paard heeft Astrid een super fijne webshop. Een verleden van hoefbevangenheid en verstoorde stofwisseling maken het ontzettend lastig om mijn paard goed te krijgen. Na tig soorten voer gaat mijn paard nu zo'n 1,5 jaar lang ontzettend goed op Victorious Secret. Ik geen geen andere balancer die op papier zo hoog in bestanddelen is en waar mijn paard het zo goed op doet. Nog nooit heeft hij zo goed in zn vel gezeten. Astrid geeft graag, uitgebreid advies op maat. Ze levert producten snel. Ik kan deze webshop van harte aanbevelen.
Supplement werd absoluut niet gegeten door mijn paard en andere paarden. Wekenlang tot geen reactie mogen ontvangen. Uiteindelijk na heel veel heen en weer gemaild te hebben geen passende oplossing gevonden.
Hoge kwaliteit voer en supplementen, zeer deskundig en eerlijk advies. Pure Paardenvoeding loopt graag een stap harder voor jou, om jouw topfitte sportpaard topfit te houden of om je te helpen wanneer jouw paard kwakkelt met zijn gezondheid en je hebt al van alles geprobeerd. Absoluut een aanrader!
1 1/2 jaar geleden kwam ik in contact met Astrid. Mijn paard had weinig energie en wilde niet aankomen. Astrid is met me gaan puzzelen en nu staat er een prachtig paard, vol in zijn bespiering en vol van levenslust! We rijden nu succesvol ZZL en Enrico heeft er plezier in! Dankjewel Astrid!!
Astrid geeft goed advies en zelfs toen mijn favoriete paardenvoer uit het assortiment ging deed zij nog moeite om het voor mij te vinden en te kunnen bestellen. DAT is het fijne van een kleine zelfstandige, die onbegrensde service. Dank Astrid!
Astrid denkt met jou en je paard mee! Ze heeft voeding die de stofwisseling ondersteunt en niet overbelast. En dat verschil is duidelijk merkbaar aan het uiterlijk en gedrag van je paard!
Super goede adviezen en ondersteuning. Dankzij het voer wat Astrid me adviseerde zit mijn paardje veel beter in haar velletje zijn. Bedankt Astrid. Groetjes Yolanda, Valkenswaard.
Astrid heeft heel fijn met mij meegedacht over de voeding en eventueel ondersteunende supplementen voor mijn pony's. Ze legt haar adviezen/ideeën heel fijn uit, ik ben heel blij met haar meedenken!
Een vakvrouw met enorm veel kennis van voeding en voedingsgerelateerde problemen. Altijd bereid om je van advies te voorzien en heel oprecht blij met resultaten die klanten met hun paarden behalen. Van specifieke wensen kijkt ze ook niet raar op en komt altijd met een passende oplossing of passend alternatief. Het ruime assortiment met mooie eerlijke producten maakt het altijd weer een feestje om iets te bestellen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pure Paardenvoeding met het openbaar vervoer


Bunschoten, Beethovenlaan 190 meter
503
603
Spakenburg, Brahmslaan 230 meter
503
572
603
76
Bunschoten, Beethovenlaan 300 meter
503
Spakenburg, Brahmslaan 350 meter
503
572
603
Bunschoten, Wilde Zwaan 390 meter
572

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid