facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pure Ontspanningsmassage

Pure Ontspanningsmassage

Info

Pure Ontspanningsmassage

Geschiedenis

Hallo! Mijn naam is Pierre. Ik ben een volledig gediplomeerd en professioneel ontspanningsmasseur.
In mijn massagepraktijk op de 2e etage van NaturalSkin geef ik Pure Ontspannings-massages op basis van klassieke technieken met olie, pulsing en polariseren.

Pulsing en polariseren vindt op de kleding plaats tenzij het is inbegrepen bij de ontspanningsmassage met olie.
Pulsing en polariseren is uitermate geschikt voor mensen die moeite hebben met aanraking maar wel door middel van massage willen ontspannen en/of hun grenzen willen verleggen.

Ieder lichaamsonderdeel, van kruin tot kleine teen kan individueel gemasseerd worden op uitzondering van intieme delen. Deze blijven altijd bedekt.

Ik vind het prettig als u circa 10 minuten voor de massageafspraak aanwezig bent voor een kort gesprek.
Komt u de eerste keer, dan graag 20 minuten voor kennismaking en korte intake.

Hygiëne, zowel persoonlijk als in het pand, staat bij ons hoog in het vaandel en wil u verzoeken dit in acht te nemen. Omkleden doet u bij ons in volledige privacy.

Zowel op de begane grond als op de 1e verdieping vinden behandelingen plaats op cliënten, wij verzoeken u met gedempte stem te praten en de rust in het pand zoveel mogelijk te bewaren.



"Pure Ontspanningsmassage in Voorburg biedt massages zoals het hoort. Een goede massage geeft u rust en helpt voor klachten als spierpijn.De praktijk bevindt zich in een fraai historische pand, Herenstraat 42, het Huygenskwartier te Voorburg.Een geweldige plek voor een unieke ontspanningservaring. Pure Ontspanningsmassage werkt op afspraak waardoor er ruimte is voor aandacht, die jij verdient."
Adres: Herenstraat 102, 2271CK Voorburg
Telefoonnummer: 31680117196
Stad: Voorburg
Route: Herenstraat 102
Postcode: 2271CK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
schoonheidssalon Miramar schoonheidssalon Miramar 1 km Kom hier al zeker 6 jaar voor diverse behandelingen, zeer professioneel en heel goed ...
FijnMassage Voorburg FijnMassage Voorburg 1 km Heerlijke 2de massage gehad bij fijnmassage. Je kan zelf aangeven wat jij lekker vind...
Kasage Kasage 2 km Sport- en ontspanningsmassage
Paardenmassage Z-Holland Paardenmassage Z-Holland 3 km Anne Ditmar Sportmassage | Guasha therapie | Veterinaire natuurgeneeskunde Equine T...
Recensies
Pierre is een man die weet wat hij doet. Iemand die luistert naar je wensen en neemt de tijd voor je. De ruimte ziet er verzorgd uit, je voelt je snel op je gemak door de plaats waar je bent. Als je dan thuis bent, ben je nog steeds aan het nagenieten. Ondanks ik in Noord-Holland woon, is er niet iemand die Pierre kan overtreffen, ik kijk erg uit naar de volgende keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid