facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pure Male Massage

Pure Male Massage

Info

De kwaliteit van aanraking heeft mijn prioriteit. Daarom beweeg ik met zorg en aandacht, soms zacht, soms stevig, maar altijd met bewustzijn.

Geschiedenis

De gedachte achter mijn tantra massage is het opwekken van levensenergie waarmee je vitaal door het leven kan. Seksuele energie is de bron van én de weg naar onze natuurlijke gelukkige staat van zijn. Uitgangspunt bij mijn massage voor mannen is dat je ruimte krijgt om bij jezelf naar binnen te keren, zodat je spiritueel en mentaal kunt groeien.

Adres:
Telefoonnummer: 0629406708
Stad: Aerdenhout


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Massage Haarlem, Holistische massage Haarlem, Oilistic massage Haarlem, Massage salon, Bijzondere massages, Salon in Haarlem, Schoonheidsspecialist Haarlem, Gezichtsmassage Haarlem
Recensies
Warm aanbevolen! Ik voelde me onmiddellijk bij Johan op mijn gemak wat hielp om me helemaal aan de massage over te geven. Hij heeft zachte handen en een stevige grip tegelijk. Ik werd als herboren wakker. En ik stond na twee weken alweer op de stoep voor een vervolgafspraak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid