facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pure Horse

Pure Horse

Info

Milieu bewuste webshop voor paarden. We leveren enkel producten van BIO kwaliteit.

Geschiedenis

Webshop met biologische producten voor paarden. Wij bieden enkel kwaliteitsproducten en beschikken over de kennis om u te adviseren hier over.

Adres: Gaussstraat 17, 6533LD Nijmegen
Telefoonnummer: 0654967768
Stad: Nijmegen
Route: Gaussstraat 17
Postcode: 6533LD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 13:00 - 17:00
Vrijdag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pure Horse spieren, Horse complete, Mineralen buffet paard, Natuurlijk paardenvoer, Biologisch paardenvoer, Kruidenmix paard, Gezond paardenvoer, Puur natuur paard
Recensies
Ik heb na maanden nog steeds mijn pakket niet gekregen. Deze was volgens bezorger in een garage gezet? Purehorse reageert onvriendelijk en zegt hier niets mee te doen. Ik kan pakket retour sturen indien het intakt is. Moet je wel een pakket krijgen. Geen garantie bij Purehorse. Producten zijn duur. Mijn gegevens heb je wel. Boelee uit Bennebroek is de naam op factuur. Beetje jammer dat je nu publiekelijk me te woord wil staan lost mijn probleem niet op.
Ik heb al meerdere cursussen gedaan bij Pure Horse, waarmee mijn kennis op het gebied van paardengezondheid en -welzijn enorm is vergroot. Het productaanbod sluit goed aan op die vergaarde kennis. Het resultaat is dat ik grip heb op de gezondheid van mijn paarden en dat ik de dierenarts al een hele poos buiten de deur kan houden! ;-
Altijd super interessant, de cursussen van Christina Fritz: boeiend om te luisteren en heel leerrijk. Weer veel opgestoken dat ik kan meenemen om het welzijn van de paarden hier op de PP te verbeteren en in mijn voedingsadviezen voor andere paarden. Dankjewel voor de organisatie Jantine!
Onlangs een super boeiende Masterclass gevolgd van Christina Fritz over het endocriene systeem mbt cushing symptomen. Echt enorm veel kennis mogen ontvangen. Heel tof! En lekker makkelijk via stream dus geen gereis, heerlijk.
Goede service en fijn deskundig voedingsadvies, met name voor paarden met gezondheidsproblemen. Jantine heeft me goed geholpen met mijn eczeempaard.
Leerzame en heldere langdurige webinar over PPID, er werd alle tijd genomen voor de Q&A. Ik ben erg tevreden met de producten en informatie van Pure Horse!
Zeer leuke webinars met veel informatie, maar ik had ze graag iets langer ter beschikking willen hebben, om te kunnen herhalen.
Zeer interessante Cursus en duidelijk uitgelegd! Blij deze cursus te hebben meegemaakt, zeer leerzaam.
Jantine werkt heel theoretisch, dingen wat afwijken volgens 'het boekje' weet ze geen raad mee. Als je je twijfels uit omdat beide pony's zeer slecht reageren op behandeling reageert ze zeer onprofessioneel. Update. Schijnbaar vind Jantine het ook normaal om delen van privéberichten/mail zomaar openbaar te kunnen zetten zonder toestemming van de wederpartij... Vooral zo door blijven gaan, je loopt vanzelf wel tegen de lamp... Om even duidelijkheid te scheppen, mijn pony's werden mega veel zieker door Jantine d'r 'behandeling'. Waar we nu nog steeds meer bezig zijn te herstellen oa tekorten door scheve verhoudingen in voer/supplementen voorgeschreven door Jantine. Aan het begin van haar geadviseerde 'behandeling' heb ik al aan de bel getrokken dat het niet goed ging, meerdere keren zelfs. Maar helaas geen contact kunnen krijgen met Jantine. Pas weken later toen de behandeling al stopgezet was en de pony's langzaam weer konden herstellen... Ja toen wel, maar je mag haar daar vooral niet op aanspreken duidelijk...
Geweldig bedrijf. Jantine levert prachtige, goede kwaliteit en natuurlijke producten. De levering gebeurd altijd snel en klantvriendelijk en ze biedt ontzettend goed advies betreft voeding. Jantine is een grote hulp geweest voor de gezondheid van de spijsvertering van mijn paarden, over de jaren heen. Een echte aanrader dus.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pure Horse.

Nijmegen artikelen voor huisdieren

openingstijden, locatie, vervoer. Gaussstraat 17 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pure Horse adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pure Horse. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pure Horse delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Kattenzorg Nijmegen Stichting Kattenzorg Nijmegen 6 km Marly pas enkele dagen bij ons en toch kunnen ontsnappen , 5 weken geleden......wij g...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid