facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pure Honey

Pure Honey

Info

Pure Honey - Alleen natuurlijke producten. Natuurlijke honing, natuurlijke cosmetica met honing, bijenwas, propolis. Pure from Nature.



"Pure Honey is een webwinkel met uitstekende en natuurlijke rauwe honing uit verschillende landen en uitzonderlijke natuurgebieden direct van de imker.Op zoek naar 100% echte honing? Onze rauwe honing is puur, gezond en super lekker. In onze assortiment hebben wij verschillende soorten zoals Griekse honing, Poolse honing, Portugese honing, Nederlandse honing, maar ook honing met fruiten en specerijen.In onze assortiment vind je ook natuurlijke cosmetica op basis van honing, bijenwas en propolis, natuurlijke bijenwas kaarsen en veel meer natuurlijke producten.Niets is lekkerder dan honing te kopen wat natuurlijk en PUUR is, de echte smaak van heerlijke product.Bestel direct in onze webshop."
Adres:
Stad: Zoetermeer


Recensies
Echt top kwaliteit producten!! Binnen 1 dag geleverd, mooie cadeau erbij. Alles smaku heerlijk! Wat wil je nog meer?
Honing is super lekker! Ik ben heel tevreden! Heerlijke producten, netjes ingepakt en snel geleverd. Bedankt
Pure Honey is exact wat ik heb ontvangen pure honing. De snelheid waarmee het is toegezonden heeft ook meegewogen binnen mijn beoordeling Kortom “Pure Honey” is een aanrader.
Gewoon netjes ingepakt en heerlijke honing...snelle levering
Gewoon netjes ingepakt en heerlijke honing...snelle levering
Hele mooi kwaliteit honing ontvangen, de boshoning en wilde bloemen honing vallen allebij heel erg in de smaak. De verpakking van de producten was bovendien ook top...super!
Vlotte service, lekkere producten en ook nog een kadootje, wat wil je nog meer!
Zeer goede service. Kwalitatief hoogstaande honing.
De lekkerste honing in Nederland! Geen twijfel. Snelle verzending en hele goede service. Altijd cadeau erbij. Zeker tevreden!
Wat is dit een geweldige webshop met heerlijke producten voor een hele schappelijke prijs. De honing is echt megalekker en heel gezond omdat het rauw is. En wat een mooi assortiment aan honing met duidelijke beschrijving. Alles wordt netjes verpakt in een stevige doos en het was de volgende dag al in huis. Dit is mijn nieuwe adres voor honing!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pure Honey met het openbaar vervoer


Zoetermeer, Palenstein 90 meter
3
34
4
Zoetermeer, Palenstein 100 meter
3
34
4
Zoetermeer, Vaartdreef 300 meter
165
Zoetermeer, Vaartdreef 330 meter
165
Zoetermeer, Pruimengaarde 500 meter
165

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid