facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pure flower

Pure flower

Info

Pureflower - Bloemschikken? Da's leuk...! Kom bij ons een mooi en trendy bloemstuk maken bij een van de verschillende workshops die wij aanbieden. Alleen, met vriendinnen of de personeelsvereniging. Wij verzorgen ook workshops op uw locatie!

Geschiedenis

Pure flower was al bekend van de bloemschikworkshops die je er kunt volgen, maar gaat vanaf vrijdag 22 november 2013 haar activiteiten uitbreiden. Voortaan zijn wij ieder weekend aanwezig met een mooie, fleurige bloemenkraam aan de Slachthuiskade 4 te Poeldijk en zijn dan geopend op vrijdag van 09.00-18.00 uur en zaterdag van 09.00-17.00 uur. We gaan boeketten verkopen in allerlei prijsklassen, leuke arrangementjes om weg te geven, losse bloemen en blad en allerhande bloemschikbenodigdheden. Natuurlijk blijven wij ook bestellingen doen! U kunt ons daarvoor ook bereiken buiten openingstijden via telnr.:
06-51851715 Karin Koelewijn
06-53523092 Marja Brabander
of via [email protected] of de website: www.pureflower.nl.
Wij maken met zorg uw rouwbloemwerk en hebben voldoende fotomateriaal voorhanden om u een keus te laten maken uit de mogelijkheden.
Trouwboeketten is een andere specialiteit van ons. Indien gewenst kunnen wij alles verzorgen van trouwboeket, autobloemstuk, corsages tot kerk- en zaalversiering. Vraag naar de mogelijkheden! Op onze website vindt u een foto impressie van ons werk.



"Bij Pure Flower verkopen we verse bloemen en mooie, fleurige boeketten van goede kwaliteit. Ieder weekend, op vrijdag en zaterdag, zijn wij daarvoor geopend met onze bloemenstal. Er is keus uit een assortiment boeketten in allerlei prijsklassen, maar ook kan je bij ons bloemen en groenmaterialen per stuk kopen. Mooi en decoratief, om een paar losse bloemen met gras of een tak te combineren in een vaas! Er staan ook kleine gevulde vaasjes klaar, bloemstukjes en andere bloemige verassingen, speciaal gemaakt om cadeau te doen.De seizoenen vormen een rode draad, waardoor er iedere keer weer een ander, verassend assortiment bloemen is.Ook voor bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk ben je bij ons aan het goede adres."
Adres: Slachthuis kade 4, 2685 LN Poeldijk
Telefoonnummer: 0651851715
Stad: Poeldijk
Route: Slachthuis kade 4
Postcode: 2685 LN



op zoek naar gerelateerd: Bloemist Poeldijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Qualily Qualily 336 meter Qualily grows the highest quality lilies available www.qualily.nl Mail to: Info@qual...
Staticespecialist Staticespecialist 549 meter De Statice, Limonium Specialist. Bezoek ook onze website www.staticespecialist.nl. Me...
Flor-Flor Bloemschikmaterialen Bloemschikken Steekschuim Flor-Flor Bloemschikmaterialen Bloemschikken... 578 meter Mooie site en erg goedkoop! Ook een goede snelle levering! Alleen jammer dat er geen ...
Flower Workshop 't Keitje Flower Workshop 't Keitje 1 km Blij met m'n stoeltje met zijde bloemen opgemaakt.
Recensies
Ze maken prachtige boeketten van mooie verse bloemen.
9april bos ploemen nu 10 april bloemen hangen nu al jammer
Originele boeketjes en bloemstukjes. Open op vrijdag en zaterdag. De bloemen zijn zeer vers zodat je er lang plezier van hebt. Leuke en vriendelijke verkoopsters.
Prima zaak en lief personeel is me ouwe buurmeisje!
Hele mooie bloemen, goeie kwaliteit en heel klantvriendelijk 100 punten
Creatief en goede prijs kwaliteit verhouding
Altijd de beste kwaliteit
Geweldige workshops!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid