facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pure-Eenvoud

Pure-Eenvoud

Info

Ontspannende behandeling met 8 Therapeutische etherische oliën.
Voor stressvermindering, immuunversterking,
ontstekingsreactie vermindering en balans♥

Geschiedenis

Wat is de AromaTouch™ Techniek?

DōTERRA’s AromaTouch techniek is een klinische benadering om DōTERRA etherische oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en contactpunten van de rug tot aan de voeten.
De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen.De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van etherische oliën.De AromaTouch techniek bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom stelsel. De AromaTouch techniek is zowel eenvoudig als intuïtief en maakt gebruik van DōTERRA’s CPTG etherische oliën voor een ongeëvenaarde ervaring van aarding voor de ontvanger.

De AromaTouch™ techniek omvat vier primaire stappen: stress vermindering, immuunversterking, ontstekingsreactie vermindering en homeostase.
Elke stap in het proces omvat twee etherische oliën, een enkelvoudige olie of een samengestelde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren.

Hoe word je als mens optimaal gezond?

Optimaal welzijn in fysieke, mentale en emotionele zin ontstaat door een combinatie van factoren.

1. Gezond eten gezonde voeding gaat over hoeveelheid, kwaliteit, keuze van voeding, vitaminen, mineralen, antioxidanten en enzymen. De juiste voeding zorgt voor de juiste ‘voedingsbodem’ in je leven.

2. Voldoende bewegen om je lichaam gezond te houden, je conditie op peil en ook emotioneel fit te zijn, is bewegen essentieel. Wie voldoende beweging toevoegt aan zijn dagelijkse patronen, is in alle opzichten gezonder uit.

3. Ontspanning en goed omgaan met stress voldoende (nacht)rust, goed omgaan met stress, rust inbouwen tijdens je dagelijks ritme zorgt voor een sterker immuunsysteem. Daarnaast is het belangrijk te weten dat chronische stress je immuunsysteem uitput en je fysieke gesteldheid uitholt.

4. Blootstelling aan toxische invloed verminderen de straling van computers, telefoons, mobiele netwerken. Maar ook de invloed van omgeving, milieuvervuiling, toevoegingen aan voeding en andere producten en dergelijke: allemaal van invloed op je gezondheid. Door daar verantwoord mee om te gaan kun je je gezondheid verbeteren.

5. Jezelf verdiepen in methoden en technieken die gezondheid stimuleren door te kiezen voor natuurlijke welzijnsproducten (en etherische olie is daar onderdeel van) en je te verdiepen in zowel reguliere geneeskunst als aanvullende, kun je zelf een positieve invloed hebben op je persoonlijke gezondheid. DoTERRA ondersteunt met een breed scala aan producten op basis van etherische olie deze visie.

6. Pro actief zijn in je eigen medische zorg zelf kijken hoe je gezonder kunt worden, de juiste keuzes maken in je medische zorg, meedenken en beslissen over je behandeling en daar een actieve rol in spelen. Het maakt je persoonlijke gezondheid beter, of in ieder geval meer betrokken en dat heeft ook effect.

Adres: Waling Dykstrastrjitte 4, 9291GC Kollum
Telefoonnummer: 0620577815
Stad: Kollum
Route: Waling Dykstrastrjitte 4
Postcode: 9291GC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk de Rots Praktijk de Rots 873 meter Medium, paragnost, helderziende, gaBELLia® healing therapeut, reading (ook telefonisc...
Praktijk Preventis Praktijk Preventis 1 km Marlena heeft me snel en effectief van mn rugklachten afgeholpen en weet ontzettend v...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid