facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pure Body

Pure Body

Info

Pure Body

Geschiedenis

In het centrum van Yerseke vind je een leuke lingerie winkel met uiteraard meer dan alleen maar lingerie, zo hebben wij ook beenmode, badmode en nachtmode in onze collectie,kom gezellig samen met je moeder,zus of vriendin eens kijken in onze sfeervolle winkel.
Neem ook eens een kijkje op onze website www.purebody-yerseke.nl



"Een lingeriewinkel met meer dan dat! Wij verkopen ook beenmode, nachtmode, badmode & ondermode voor het hele gezin. Maar ondanks ons brede assortiment is onze missie dat elke vrouw de goede bh maat draagt. We zien dat zeker 80% van de vrouwen de verkeerde bh maat draagt en daar willen wij verandering in brengen. Ben jij benieuwd of jouw maat wel klopt? Kom gezellig langs en ervaar de paskamer MAGIE! Laat je vrijblijvend opmeten en voel je weer zelfverzekerd. Want ja, JIJ verdiend dat en bent het meer dan waard."
Adres: Noordzandstraat 19A, 4401 CE Yerseke
Telefoonnummer: 0113767087
Stad: Yerseke
Route: Noordzandstraat 19A
Postcode: 4401 CE



op zoek naar gerelateerd: Cyell sale, Bodyboetiek
Recensies
Goed advies gekregen. Fijne gemoedelijke sfeer. Eerlijk advies! Superblij met de aankoop bikini's!
Je word goed en professioneel geholpen! Aanrader!
Je krijgt persoonlijke aandacht en tijd zodat je tevreden de deur uit gaat. Maar als je eerst zelf wilt rondkijken krijg je ook daar gelegenheid toe. Goede kwaliteit en verschillende prijsklassen.
Keurig en netjes geholpen. Kundige verkoopsters.
Geweldig.. je wordt er geweldig geholpen..gezellig... ze verkopen hele mooie artikelen.. grote aanrader om daar naar toe te gaan!!!!
Het is er fijn winkelen door persoonlijke aandacht die ze geven Je bent vrij in je keuzes.... Ze advieseren goed Nette,overzichtelijke winkel Representatief personeel
Fijne winkel waar de klant echt centraal staat!
Hier krijg de mens nog vriendelijkheid en service!
zeer vriendelijke dame, kent haar stiel en is zeer correct
Mooie ontvangst en super vriendelijk geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid