facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pure Beauty PR

Pure Beauty PR

Info

PR and marketing for clean, green and sustainable beauty brands with a mission and story to tell.

Adres: Leeghwaterstraat 3-02, 2811 DT Reeuwijk
Telefoonnummer: 06 - 46065079
Stad: Reeuwijk
Route: Leeghwaterstraat 3-02
Postcode: 2811 DT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BuroSix PR & Communicatie BuroSix PR & Communicatie 393 meter BuroSix: PR, communicatie en marketing. https://twitter.com/BuroSix https://www.ins...
Recensies
Mijn favoriete webshop, met zoveel heerlijke producten dat ik steeds nieuwe blijf proberen: 100% biologisch en superfijn voor mijn huid. Het pakketje ontvangen is elke keer een cadeautje.
Wat een heerlijk webshop is dit toch. Er is geen andere online shop waar ze zulke heerlijke natural beauty producten verkopen, direct leveren en snel reageren als je een vraag over de producten hebt of advies nodig hebt. De producten zijn 100% natural, wat een feest is voor je huid en lichaam.
Pure beauty boutique is een fantastische shop waar ik graag mijn cosmetica bestel. Heel fijne producten, goede service en altijd leuke proefjes als extraatje: helemaal top! Esther, Molenhoek.
Shoppen bij Pure Beauty Boutique is een feest. De persoonlijke aandacht van Maureen en haar kundige advies is een geweldige ervaring. De producten zijn organic en cruel free en je kunt ervan op aan dat er niets verkocht wordt waar Maureen niet zelf achter staat.
Maureen geeft fantastische adviezen en heeft een uitgebreid assortiment huidverzorging & feel good producten. De verpakking, de persoonlijke boodschap en de samples van de nieuwe producten maken het feestje compleet.
Bij Pure Beauty Boutique vind je goede merken van biologische en natuurlijke cosmetica. Goede uitleg over samenstelling en gebruik van de producten en het uitpakken is altijd een feestje !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid