facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pupparazzi fotografie

Pupparazzi fotografie

Info

Pupparazzi zorgt voor een fotoshoot op maat. Een mooie herinnering van uw trouwe viervoeter op locatie naar keuze. Stuur gerust een bericht voor meer info.

Geschiedenis

Pupparazzi zorgt voor een fotoshoot op maat. Een mooie herinnering van uw trouwe viervoeter op locatie naar keuze. Stuur gerust een bericht voor meer info.



"Een fotoshoot bij Pupparazzi fotografie geeft professionele foto's op hoge kwaliteit van uw honden! Door veel ervaring in de hondenwereld staat het welzijn en het plezier van de hond voorop. Het moet leuk zijn, ontspannen én gezellig. Voor meer informatie, neem een kijkje op mijn website of stuur me geheel vrijblijvend een mailtje. Zie ik jullie binnenkort?"
Adres: Kardinaal Frankenbergstraat 33, 4891 XB Rijsbergen
Stad: Rijsbergen
Route: Kardinaal Frankenbergstraat 33
Postcode: 4891 XB


Recensies
Al verschillende foto's shoot gedaan bij Pupparazzi fotografie. Ben erg tevreden, ze doet met veel geduld en is super lief voor de hondjes. Zijn altijd hele mooie foto's dus ik kan het iedereen aanraden om daar een een foto shoot te doen.
Ik heb al meerdere fotoshoots bij Lysan gedaan. We hebben het puppy-pakket genomen om zo de puppyperiode van Zina vast te kunnen leggen. De fotoshoots op zich waren al een feest, verschillende locaties met veel variatie, Lysan weet wat ze doet en is erg geduldig. En wauw, de foto’s zijn echt zo mooi geworden! Heel erg bedankt Lysan!
Lysan is een super fijne fotograaf die goed let op wat wat de hond aankan. Daarnaast maakt ze echt prachtige foto's. Hebben het meegroeipakket gedaan zodat we niet hoefde te kiezen tussen de foto's, een grote aanrader!
Ik was op zoek naar een fotograaf die mijn hond met de mond dicht op de foto kon zetten op een buitenlocatie. Best een uitdaging bij mijn Mechelse herder, maar het is Lysan zeer goed gelukt. Ik ben erg blij met de resultaten. Zeker een aanrader!
Lysan is een geweldige fotograaf! In augustus contact gehad omdat mijn hond Diezzel vrij snel en plotseling achteruit ging. Contact gehad over een mogelijke afscheidshoot. Er werd enorm goed mee gedacht, verschillende opties werden aangeboden zo last minute. Maar ook qua locaties werd er enorm goed meegedacht en vooral gekeken wat er nog haalbaar was voor Diezzel. De shoot ging in alle rust, er was alle tijd en ruimte voor zijn verhaal. Mijn twee andere honden konden ook bij de shoot aanwezig zijn. En bij die kleine werd ook echt alle rust gegeven! Houdt niet zo van vreemde mensen, en dat is nog zacht uitgedrukt . Tijdens vrijwel de gehele shoot was er vanuit Diezzel weinig contact met Lysan, absoluut abnormaal want Diezzel hield van menselijke aandacht! Voor ons niet leuk maar wel de bevestiging dat het ventje klaar was op onze wereld! Maar na zijn/de laatste foto liep Diezzel naar haar toe, alsof hij haar wilde bedanken. Het was een bijzonder moment. Enkele dagen later hebben wij prachtige foto’s mogen ontvangen. En nu ook met de situatie met mijn andere hond Edje. We zitten al 2,5week in onzekerheid maar ook in deze situatie denkt Lysan geweldig mee, echt heel fijn! Dus mocht je twijfelen, enige wat ik kan vertellen ; zeker niet doen! Een geweldige fotograaf en prachtige foto’s. Je krijgt er zeker geen spijt van!
Vandaag de collage van het groeipakket mogen ontvangen. En wat is die mooi geworden. Echt prachtig en heel knap gedaan. Naast deze super gave foto collage, hebben we ook de losse foto's ontvangen; 5 shoots, 5 foto's en uiteindelijk maakt Lysan daar een hele mooie, prachtige & gave foto collage van . Lysan is echt een top fotograve; met heel haar ziel en zaligheid probeert zij iedere keer weer de meest mooiste foto's te maken. Ze weet precies welke plek het mooiste overkomt met hond. Verder is ze snel met reageren en denkt met je mee. Dank je wel voor alles Lysan . Wij zullen zeker nog eens afspreken voor een fotoshoot
Er waren knappe koppen nodig en dacht laat het eens proberen. We zouden een kwartiertje bezig zijn , de eerste liep wat uit en ik was wat later aan de beurt wat totaal geen probleem is! Want dat betekent wat ik merkte toen wij aan de beurt waren ze echt de tijd neemt voor je. Alles wordt eraan gedaan om een mooie foto te scoren ben benieuwd! Maar ik geloof er zeker in !
Afgelopen zaterdag heeft Lysan onze 10 weken oude pup Daantje gefotografeerd. Wat hebben we er ontzettend van genoten. Lysan weet hoe ze met puppy's om moet gaan, is geduldig en enthousiast en heeft oog voor mooie plekjes. De foto's zijn super geworden, alsof Daantje zo uit een sprookje is komen lopen Aanrader!
Een erg relaxte en gezellige fotoshoot gehad bij Lysan. Vandaag de foto’s ontvangen en ze zijn in één woord geweldig, heel erg blij mee! Deze zullen zeker een mooi plekje krijgen bij ons thuis. Ik kom voor een volgende shoot zeker weer terug. Bedankt!
Wow, wow wow,...wat een foto's!!! maar dat kan iedereen zien op de website! Maar hoe Lysan is zie daar niet op. Een toppertje. Ik heb dikke vette respect voor haar. Een pup op de foto zetten die bijna nog geen commando's kent. Dan ook nog met een zus erbij die er rondom heen springt. zelf blijft ze zo relax en kon ze ook nog de baasjes vertrouwen geven dat het echt wel goed komt, dat er genoeg moois tussen zit... en dan heb ik het nog net over de katten die de pup af wilden leiden... Al met al was het een super leuke shoot. 1 nadeel,.... keuze stress... Alles foto's zijn waanzinnig!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pupparazzi fotografie.

Rijsbergen fotograaf

openingstijden, locatie, vervoer. Kardinaal Frankenbergstraat 33 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pupparazzi fotografie adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pupparazzi fotografie. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pupparazzi fotografie delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid