facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puntjes op de i

Puntjes                         op de i

Info

Puntjes op de i is een no nonsens bedrijfsorganisatie- adviesburo voor het Midden- en Kleinbedrijf. Strategie, focus en commitment zijn de sleutelwoorden.

Geschiedenis

Bij Puntjes op de i staan strategie, focus en commitment centraal. Wij leren de ondernemer door de bril van de werknemer te kijken en andersom de werknemer door de bril van de ondernemer. Hierbij uitgaand van een duidelijke strategie en focus. Zo ontstaat commitment in uw organisatie, waarbij "alle neuzen in dezelfde richting staan".



"Op zoek naar meer omzet en marge? Puntjes op de i helpt uw boerderijwinkel groeien! Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van uw boerderijwinkel.U bent goed in uw vak. Met passie voor uw vak produceert u de mooiste voedingsproducten. Maar er mist iets… Uw boerderijwinkel bereikt nog niet hetzelfde hoge niveau als uw producten. Het is lastig om klanten in de winkel te krijgen. Laat staan terugkerende klanten. En hoe bepaal je wat wel of niet past binnen het assortiment?Puntjes op de i is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw boerderijwinkel. Of u nu een winkel wilt beginnen of een lopende boerderijwinkel wilt verbeteren. Van kleine aanpassingen tot volledige renovaties: wij helpen u graag verder!"
Adres: Marktkade 105, 9581 AW Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0630671671
Stad: Musselkanaal
Route: Marktkade 105
Postcode: 9581 AW


Recensies
Zeer prettige samenwerking gehad met dit bedrijf! Hans heeft veel praktijkervaring en daarnaast heeft hij een breed netwerk aan professionals, waar gebruik van gemaakt kan worden. Wij hebben als by Broersen een zeer fijne samenwerking gehad, waarbij wij het echt samen hebben gedaan! Door dit samen te doen is het eindresultaat van onze winkel iets waar wij ons ook écht in thuis voelen. Ook is het bedrijf erg flexibel, waardoor de samenwerking zo breed als naar eigen wens kan worden ingevuld. Het oog voor detail zorgt ervoor dat onze winkel tot in de puntjes aansluit op onze wensen en die van onze klanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid