facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Punte Optiek Juwelier

Punte Optiek Juwelier

Info

Punte Optiek Juwelier

Geschiedenis

Trendy optiek en juwelier, het mooiste uit 2 werelden. Brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Horloge's, sieraden en reparatie's. Bekende merken en persoonlijke service. Bekende merken zoals, Guess horloge's en monturen, Michael Kors monturen, zonnebrillen en horloge's, RayBan, Ti Sento, TW Steel, Diesel, Marc Coblen, Ice-Watch, Chanel monturen en zonnebrillen, en nog vele andere bekende merken. Kom gerust een keertje langs.

Adres: Rijksweg 101a, 7011 DT Gaanderen
Telefoonnummer: 0315-341245
ln.reilewujkeitpo@ofni
Stad: Gaanderen
Route: Rijksweg 101a
Postcode: 7011 DT


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: punte gaanderen optiek, debra punte optiek gaanderen, punte juwelier gaanderen, webshop punte, punte gaanderen webshop, punte gaanderen horloges, mario punte gaanderen openingstijden, juwelier doetinchem
Recensies
We wilden voor trouwringen kijken. Op de site staat het volgende ‘Loop gerust eens binnen en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment trouw-, verlovings- en relatieringen’. Toen we naar het trouwringenassortiment vroegen werd ons verteld dat we op de overkant terecht konden op afspraak dus je kan niet zomaar binnen lopen wat de site zegt. We konden ook niet meteen terecht en moesten maar telefonisch een afspraak maken.
Wat en fijne zaak. Heel veel mooie dingen. En super service!!!!!
In november afgelopen jaar een gouden ketting gekocht. Vandaag terug gegaan vanwege een knikje in de ketting ondanks erg zuinig gebruik. Goudsmid heeft het knikje er geprobeerd uit te halen maar deze was nog goed te zien en te voelen. Maar dit is het enige wat ze wouden doen anders moest ik een nieuwe ketting kopen. Ook werd ik zo goed als beticht te liegen over het gebruik. Zeer slechte zaak dat dit zo 'opgelost' werd. Ik zou hier dus ook nooit meer iets duurs kopen want garantie tot de deur
Afgelopen weekend op zoek naar een verjaardagscadeau bij Punte. Bij binnenkomst direct vriendelijk ontvangen, fijn en eerlijk advies gekregen over de door ons gekozen sieraden. Helaas was het sierraad niet op voorraad en moest besteld worden, geen punt. Toen we hadden aangegeven dat we niet naast de deur wonen, werd er voorgesteld om het sierraad op te sturen! Zeer tevreden met deze passende oplossing, het fijne en eerlijke advies. Klantvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel, chapeau! Medewerkers van Punte, heel hartelijk dank!
Mooie winkel. Ze hebben prachtige sierraden. Maar dan vragen ze 7.50€ om een horlogeband in te korten omdat je het horloge niet daar hebt gekocht. Terwijl je er al voor honderden euro's hebt gekocht. Dat vind ik erg jammer. Vind dat dat service moet zijn.
Vandaag een horloge gezocht, en uiteindelijk een zeer nette en van een hoge kwaliteit Tommy Hilfiger horloge gekocht. Zeer blij met mijn nieuwe horloge, en de service en klantvriendelijkheid waren top. Bedankt voor de mooie horloge!
Niet alleen een mooie winkel met een prachtige, trendy collectie en super vriendelijk personeel, maar ook een fantastische service! Ongelofelijk hoe ver zij daar in gaan!
Ruim, divers en regelmatig vernieuwd up-to-date assortiment; in verschillende prijsklassen. Vriendelijke medewerkers. Inclusief speelhoek voor de kids.
Super service bij het oorbellen zetten , prima nazorg na een week was het oor zo dik , terug gegaan en top geholpen .
Mooie winkel met vriendelijk, behulpzaam personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid