facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Punselie's stroopkoekjes

Punselie's stroopkoekjes

Info

Punselie's zijn heerlijke stroopkoekjes die al sinds de jaren '40 gefabriceerd worden door de familie Punselie uit Gouda. http://www.punselie.nl/

Geschiedenis

Punselie's zijn heerlijke stroopkoekjes die al sinds de jaren '40 gefabriceerd worden door de familie Punselie uit Gouda. Deze koekjes zijn vrij van koemelkbestanddelen, kippenei-bestanddelen, lactose, noten, soja en pinda's en bevatten 100% plantaardige olie en vet en zijn daarom uitermate geschikt voor Vegetariers en Veganisten.

Adres: Spieringstraat 121, 2801 ZK Gouda
Telefoonnummer: 0182 514 018
Stad: Gouda
Route: Spieringstraat 121
Postcode: 2801 ZK



op zoek naar gerelateerd: Koek uit Gouda, Punselie PLUS, Stroopwafelbakkerij Gouda, Kamphuizen Gouda, Gouda stroopwafels maken, Markt 69 Gouda, Allergievrije koekjes, Gouda Cheese Experience museumkaart
Recensies
Wat een WAANZINNIG lekker koekje is dit!!! Ik vind stroopkoeken normaal gesproken helemaal niet lekker dus dit kwam heel onverwacht maar Punselies zijn echt een categorie en klasse apart qua smaak en knapperigheid. Wel een reëel risico tot bingen want zo'n pakje in 1x opeten is best haalbaar. Godsamme, lekker zeg!
Hier werden we heel gezellig ontvangen. Ik was er met bewoners van Schoorwijck en we hebben allemaal genoten van het uitje en de koekjes!
Deze bakkerij bakt de lekkerste stroopkoekjes. Geschikt voor heel veel mensen want ze zijn volledig vrij van dierlijke ingrediënten. Ze bevatten geen noten, pinda's, soja, melkbestanddelen, en geen kippenei bestanddelen. Alle ingredienten volledig plantaardig. Je kunt er ook een rondleiding door de nostalgische bakkerij krijgen, om jezelf 60 jaar terug in de tijd te wanen en om lekkere koekjes te proeven rechtstreeks van de lopende band.
Geweldige Ambiance, werd gastvrij onthaald met koffie, waarvoor een klein bedrag werd gevraagd, maar bijna onbeperkt héérlijke stroopkoekjes gegeten, lekker VERS, Echte aanrader.
Heel bijzonder zo'n koekjes fabriek / bakkerij midden in de stad. Maar wel hele lekkere koekjes
We hebben een heel leuke rondleiding gehad et groep 3,4,5 van Quadratum
Winkeltje waar je koffie of thee krijgt en van 9 tot 12 een rondleiding in de koekjes fabriek
De lekkerste stroopkoekjes ooit gemaakt! Je zou er op kunnen leven.......
Enthousiaste, vriendelijke medewerkers die een interessante en smakelijke rondleiding geven.
De lekkerste stroopkoekjes die er zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid