facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor punchwerkservice

punchwerkservice

Info

Punchskri: een soort borduren. Ik kan verschillende dingen maken. Voor ieder wat wils.o.a schilderijen, logo's, poppen, applicaties voor op bijv: kleding,

Adres: bilderdijklaan 14, 1422 BL Uithoorn
Telefoonnummer: 0622268740
Stad: Uithoorn
Route: bilderdijklaan 14
Postcode: 1422 BL


Recensies
Geweldig goede uitleg over mijn nieuwe naaimachine van Brother. Aardige man en weet er alles van. Ik ben er super blij mee. En ik raad iedereen aan als je een nieuwe naaimachine nodig hebt hier te gaan shoppen, geweldig.
Geweldige naaimachinewinkel, ouderwets goede service. Zowel reparatie als verkoop van naaimachines en allerlei andere handige producten!
Wat een TOP! service! Super vriendelijk en verstand van naaimachines. Mijn machine deed het niet meer goed. Ik dacht mijn machine gesloopt te hebben met het raken van een stukje metaal van een rits. Alles wat ik zelf kon doen al geprobeerd. Gelukkig wist de vakbekwame topper het probleem met mijn machine in een handomdraai te fiksen. Ergens anders was ik verkeerd voorgelicht over een naald/stof combi. Dus geen dure reparatie en binnen 5 minuten weer buiten met een werkende machine en iets meer kennis!
Altijd goed geholpen
Deze winkel is gespecialiseerd in naaimachines. Ze hebben dan ook een ruim aanbod. Daarnaast beschikken ze over een breed assortiment breiwol en andere naaigerei en machinetoebehoren. Het personeel is vriendelijk. De winkel is gelegen in de winkelstraat Amstelhoek, direct aan de Amstel.
Vakkundig, vriendelijk en hulpvaardig. Ik ben goed geholpen bij de aanschaf van een lockmachine. Verder een fijne winkel voor alle naaibenodigdheden.
Vriendelijk en goed geholpen. Een winkel met ruime sortering, dus grote slagingskans.
Wat een heerlijke ouderwetse aanpak. Fijne nieuwe naaimachine gekocht. Fijn hoor
Je wordt hier vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik heb hier onlangs hier mijn 3e naaimachine gekocht.
Zojuist een naaimachine gekocht, voelt goed. Eerlijke voorlichting, enthousiaste gespreks partner, service etc. Heeeeel blij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid