facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pumpke Willemstad

Pumpke Willemstad

Info

‘t Pumpke ligt aan de sfeervolle Oude Haven van Willemstad. Op ons terras geniet u van uw lunch, diner, koffie, glaasje wijn of cocktail.

Geschiedenis

‘t Pumpke ligt aan de sfeervolle Oude Haven van Willemstad. Op ons terras geniet u van uw lunch, diner, koffie, glaasje wijn of cocktail.
Het sfeervolle terras is overdekt en verwarmd zodat u tijdens minder mooie weersomstandigheden, uit de wind, droog, warm en gezellig kunt genieten.
Bovendien kunt u nu een heerlijke lunch of diner gebruiken. Van maandag t/m vrijdag serveren wij, naast de normale kaart, tevens een wisselend dagmenu voor € 11,50 (zie weekmenu).
‘t Pumpke is de perfecte locatie voor zowel zakelijke– als privépartijen met een sfeervol karakter. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden (van de doop van uw boot voor de “deur” tot een swingend feest) die uw evenement tot een unieke, onvergetelijke dag maken.
Bent u geïnteresseerd, vraag dan naar de mogelijkheden!

Adres: Benedenkade 9, 4797AV Willemstad, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31168472580
Stad: Willemstad
Route: Benedenkade 9
Postcode: 4797AV


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Pumpke willemstad facebook, Bellevue Willemstad, Pumpke Nistelrode, Restaurant Willemstad, Pumpke menu, Willemstad restaurant met terras, Lunchen Willemstad, Mosselen eten Willemstad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anno 1610 Anno 1610 14 meter Gezellig restaurantje, met vriendelijke bediening. Mooi plekje aan de oude haven van ...
Restaurant Bellevue Restaurant Bellevue 35 meter Ik heb onlangs 28 mei 2023 een bezoek gebracht aan Bellevue in Willemstad voor een dr...
Jimmy's Jimmy's 75 meter Leuk terras, goed eten en drinken in een mooie omgeving.
Bij Betsie Bij Betsie 82 meter Bij betsie is een knus,gezellig en leuk aangeklede lunchroom met een echt huiskamer g...
Friture t havenhoofd Friture t havenhoofd 85 meter Heerlijke friet met een lekker hap kostelijk ijs na en prachtig uitzicht over het wat...
HCR Het Wapen van Willemstad HCR Het Wapen van Willemstad 98 meter Zeer goede kibbeling! Ik hoop dat ze het opnemen in hun normale menu.
Cuarto8 Cuarto8 179 meter
Restaurant Frascati Restaurant Frascati 221 meter Lekker eten, vriendelijk personeel voor een goede prijsEten: 5/5
Restaurant De Rosmolen Restaurant De Rosmolen 237 meter Een eerste keer is altijd spannend. Maar de eerste kennismaking is uitstekend bevalle...
Mauritz Mauritz 272 meter We gingen even wat drinken, onze hond mocht mee. Achterin is een prachtige tuin. We ...
Vista Willemstad Vista Willemstad 280 meter Fantastisch gegeten gisteren, hele mooie uitgebalanceerde gerechten met een ware smaa...
Vw Zone Auto parts Curacao Vw Zone Auto parts Curacao 192 km Auto Part Warehouse
Recensies
25 euro voor topsalade en nog betere kabeljauw met groente en fantastische friet. Kabeljauw is zeldzaam lekker..top stukje vis! Vegetarische menuopties: Ook aanwezig! Kindvriendelijkheid: Ook zo! Rolstoeltoegankelijkheid: Niet echt!! Speciale dieetwensen: Niets is teveel voor ze!
Persoonlijke bediening met veel humor. Lekker gegeten en mooie locatie. Veel gezellige verhalen van ome Kees over alles wat hij hier heeft meegemaakt in de afgelopen 55 jaar.
Vandaag samen met mijn vriend een High-tea gedaan bij 't Pumpke. Geweldige bediening,vriendelijk en gastvrij, goede uitleg bij alle gerechten en thee. De zaak is gezellig en schoon. We gaan binnenkort zeker terug!
Heerlijk een hapje gegeten, week menu is absoluut meer dan een simpele maaltijd!! Keurig en vriendelijke geholpen en een leuk uitzicht op het haventje
Mooi bistro. Latte Macchiato gemiddeld
Eten was in een woord heerlijk! Zeer vriendelijke bediening, Echt een aanrader om hier eens binnen te lopen en je te laten verrassen! Vegetarische menuopties: Jackfruit truffelrisotto gegeten echt een aanrader!
Wandelarrangement via Social Deal is een aanrader. Door vriendelijke bediening ontvangen met koffie of thee naar keuze. Leuke stadswandeling gemaakt en daarna bij terugkomst een heerlijke tapasplank.
Net genoten van het Kerst menu! Gerechten mooi samengesteld, en prima gesmaakt. Fijn bediening door Emre. Dank jullie wel!
Lekker geluncht, fijne bediening.Eten: 5/5
Superplekje in Willemstad met een prima kaart voor een leuke prijs.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid