facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pumbo

Pumbo

Info

Eenvoudig een boek drukken, een boek uitgeven of een boek verkopen. Pumbo.nl maakt het mogelijk.

Geschiedenis

Op Pumbo.nl vind je alle informatie over het zelf uitgeven van een boek. Relevante tips en een set slimme tools helpen je om een boek te maken en te promoten. Natuurlijk mag je ook de medewerkers van Pumbo persoonlijk om advies vragen. Ze helpen je graag.
Vergeet ook niet om deze Pumbo Facebook-pagina te liken. Je ontvangt dan de nieuwste tips en diverse interessante Facebook-acties staan op stapel. Bezoek de website Pumbo.nl en maak een account aan!

Onze taak

Professionele boeken maken die verkopen. Pumbo doet er alles aan om het werk van auteurs te bundelen in een professioneel boek.

Producten

Boeken aangeboden door de bij ons aangesloten auteurs



"Pumbo helpt auteurs, uitgevers en andere professionals bij het drukken en zelf uitgeven van boeken. Alles met het accent op persoonlijke ondersteuning.Uw boeken laten drukken zonder kopzorgen. Profiteer kosteloos van onze kennis, ervaring en adviezen; we drukken duizenden boeken per week. Offset of POD, paperback, hardcover, ringband of magazine, vrijwel alles is mogelijk.Voorkom wachtrijen en slechte voorwaarden van de uitgeverij. Geef uw boek in eigen beheer uit. Met behulp van Pumbo en onze persoonlijke ondersteuning is het eenvoudiger dan ooit om zelf een boek uit te geven."
Adres: de Factorij 28-j, 1689 AL Zwaag
Telefoonnummer: 0229-700228
ln.obmup@negarv
Stad: Zwaag
Route: de Factorij 28-j
Postcode: 1689 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: pumbo ervaringen, pumbo isbn, pumbo leercentrum, vragen pumbo nl, pumbo covertool, boek laten drukken kosten, pumbo prijs, pumbo zwaag
Recensies
Ik heb Pumbo via internet leren kennen omdat ik een boek wilde laten drukken. Op de site van Pumbo staan hulpbestanden met uitleg hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Bovendien kun je ook om persoonlijke hulp vragen. Het resultaat voor mij was bijzonder. Ik heb een prachtig boek in het juiste formaat, goed papier en een mooi lettertype en ben er zeer content mee.
Geweldige ondersteuning van Pumbo in de persoon van Isabelle van Beusichem bij mijn eenpersoons-éénboek-project. Mijn hulpvraag werd prompt beantwoord, er werd meteen actie ondernomen, en Isabelle hield een vinger aan de pols bij het gehele proces. Het resultaat een hardcover printing-on-demand boek ziet er zeer professioneel uit . Dank!
Wij zijn heel blij met Pumbo. De website is duidelijk, alle informatie die we zochten vonden we terug. Het intakegesprek met Yordy was prettig en daarna kregen we alle hulp die nodig was om ons kinderboek: 'Space Monkeys: Robbie en de Grote Verhuizing', tot een goed eindresultaat te brengen. De prijzen zijn inzichtelijk, de boeken zijn eerder dan verwacht afgeleverd en de nazorg is goed. Kortom, wij zijn meer dan tevreden over Pumbo.
Ik ben de definitie van "een lastige klant" en toch blijven ze bij Pumbo in mijn ogen zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ik zou iedereen die een boek wil uitgeven Pumbo aanraden!
Vorige week heb ik voor persoonlijk gebruik een boekje laten drukken bij Pumbo op format A5. Nog geen drie dagen na het uploaden van mijn bestanden was het boekje al binnen! En voor helemaal niet veel geld. Super snel en van prima kwaliteit. Het contact met de medewerkers verloopt voorspoedig en prettig. Plus dat de website ontzettend makkelijk en overzichtelijk is. Wanneer je twijfelt over papiersoorten is er een handig filmpje die je uitlegt wat waarvoor handig is om te kiezen. Ik zal zeker weten nog eens laten drukken bij Pumbo en ik raad het anderen ook aan!
Ik heb nu al een paar keer gebeld met Pumbo en iedere keer leg ik met een blij gevoel de hoorn neer. Nadat ik mijn naam genoemd heb, geven ze direct inzicht in wat ik gedaan of geprobeerd heb en helpen ze me snel en vriendelijk verder. De snelheid waarmee ze zag dat ik en spatiefout op blz. 33 had verbaast me nog steeds. Ook de boeken die ze drukken zien er prachtig uit. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.
Ik ben dik tevreden over Pumbo en dan met name over Isabelle. Tijdens het samenstellen van een boekje voor mijn zoon heeft ze me op weg geholpen met de opmaak en ook tussendoor kon ik bij haar terecht voor vragen. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat het boek met spoed gedrukt kon worden. De vormgever kwam binnen een paar met een zeer passende opmaak voor de voor- en achterkant. En het resultaat is prachtig geworden! Ik ben dan ook zeer tevreden en raad het iedereen aan om via Pumbo een boek te laten drukken, je kunt dan rekenen op een zeer persoonlijke begeleiding en een zeer goed resultaat, echt top!
Super service, veel geduld met al mijn wensen en grillen en een geweldig eindresultaat. Ik wilde maar 1 boek, maar ik heb geen seconde het idee gehad dat er minder tijd aan mij werd besteed als kleine klant. Zeer professioneel en goede prijs/kwaliteit verhouding
Mijn ervaringen met Pumbo zijn ronduit positief. -Qua klanttevredenheid: Het feit dat je aan 1 contactpersoon wordt toegevoegd is erg prettig en houdt de lijntjes kort. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en ook hier heb je een apart doorverbind nummer van je contactpersoon. Reacties kreeg ik altijd een dag na mijn mail, soms nog op de dag zelf. Afspraken worden goed nagekomen en je krijgt vooraf steeds een PDF met de vraag of het alles juist is. De levering van mijn boeken was precies op de dag zoals ze aangegeven hadden. Factuur was conform de vooraf gedane prijsopgaaf. -Qua eindproduct: de kwaliteit is zeer hoog en dat terwijl de prijs beduidend lager is dan bij andere drukkerijen. Al met al ben ik een zeer tevreden klant. Eric Mathieu Tilburg
Ik ben zeer tevreden over Pumbo! De kwaliteit van het eindproduct is uitstekend! Er was een goede communicatie en een fijne, prettige samenwerking. De medewerkers van Pumbo hebben mij geweldig geholpen en begeleid in het verwezenlijken van mijn boek. Van A tot Z. Niets was hun teveel of te gek. Buiten hun uitgebreide informatieve website om, had ik nog vele vragen en al deze vragen werden netjes beantwoord. Zowel telefonisch als op de mail. Loop je ergens tegenaan? Geen paniek, Pumbo is een helpende hand en staat werkelijk overal voor klaar. Daar waar de klant koning is, zit je bij Pumbo op de Troon. Daarnaast hebben ze mij ook enorm geholpen met de cover-opmaak. Mijn illustrator had niet het juiste programma, maar ook hierin was Pumbo meteen behulpzaam. De cover hebben ze prachtig in elkaar gezet met een super mooi eindresultaat! Mijn complimenten. Ook had ik hulp nodig bij de redactie en de opmaak van het boek. Via Pumbo kwam ik in contact met Sandra Di Bortolo. Tekstbureau Het Zusje. Ook met Sandra was het een super fijne samenwerking! Ze is kritisch, eerlijk en professioneel. Precies wat je nodig hebt voor een mooi eindresultaat. Hierbij mijn dank aan Pumbo en Sandra Di Bortolo.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid