facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Publieke Werken

Publieke Werken

Info

Wie komt er eigenlijk niet bij PW?

Geschiedenis

Wie komt er eigenlijk niet bij PW? Sinds 1996 is dit eetcafé in hartje Breda een trekpleister voor mensen van iedere leeftijd en komaf. Waar het hem in zit? Publieke werken is gewoon oergezellig, lekker ongedwongen en super gastvrij. Daarbij is hun aanbod compleet, het loopt van lunch tot borrel en van diner tot entertainment. Kortom: bij PW komt iedereen aan zijn trekken en voelt iedereen zich thuis!

“Wat een geweldige sfeer!” Zowel de locatie als inrichting van Publieke Werken roepen deze gedachte op.

Puur karakter

De St. Annastraat is één van oudste en misschien wel het meest karakteristieke straatjes van Breda, vol ambachtelijke winkeltjes en horeca. Ergens halverwege stuit je op een overdekt steegje. Via deze weg loop je binnen bij Publieke Werken en… kijk je je ogen uit! Het interieur is een spannende mix van down to earth materialen, oud en nieuw. De meest verrassende twist is toch wel dat kamerbrede Perzische tapijt... Op het plafond notabene!

Wie borrelt er niet bij PB?

Maar liefst 80 speciaal bieren, waarvan 16 van het vat. 20 superieure single malts whiskies uit Schotland. 10 verrassende soorten gin en vele lekkere wijnen: naar welk drankje je voorkeur ook uitgaat, PW biedt ruime keuze om naar eigen smaak te kunnen borrelen. Daarbij zorgen eigenaren Gemma en Bas Fierst regelmatig voor de nodige jus, ofwel live entertainment. Zo is de grote achterzaal van PW één keer per maand dé hotspot als het gaat om onvervalste stand up comedy shows. De eerstvolgende, hilarische PW Comedy Night is maandag 30 oktober, aanvang 20.30 uur.

Gewoon goed lunchen en dineren

De overall aantrekkingskracht van PW zit hem ook in het brede karakter en toegankelijkheid van de lunch- en dinerkaart. Onze keuken staat bekend om haar wereldse karakter”. “Bovendien is de keuze ruim en zijn onze prijzen zeer schappelijk.
Zo kun je tijdens lunch bijvoorbeeld genieten van een broodje dat à la Hollands of Italiaans is belegd. Of van een wrap, saté of botermalse biefstuk met lekkere verse friet. De à la carte kaart staat evengoed in het teken van universeel smullen. Bijvoorbeeld van een Thaise curry, Mexicaanse schotel of fondue. En seizoengerechten natuurlijk. Momenteel houdt dat in dat je avontuurlijke creaties met typische herfstingrediënten, zoals wild, paddenstoelen en pompoen kunt verwachten. Waar je ook voor kiest: met onze biersuggesties is het de optimale smaakbeleving.

De zaal bij de Publieke Werken wordt ook te huur aangeboden, vier feest in je eigen café! Feesten van 40 tot 120 personen kunnen door de Publieke Werken worden verzorgd.

Adres: St. Annastraat 12, 4811 XK Breda
Telefoonnummer: 0765218625
Stad: Breda
Route: St. Annastraat 12
Postcode: 4811 XK


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 02:00
Dinsdag: 11:00 - 02:00
Woensdag: 11:00 - 02:00
Donderdag: 11:00 - 02:00
Vrijdag: 11:00 - 02:00
Zaterdag: 11:00 - 02:00
Zondag: 12:00 - 02:00


op zoek naar gerelateerd: Publieke Werken breda menukaart, Publieke Werken Breda verkocht, Publieke Werken menu, Eetcafé Breda centrum, st. annastraat 12 4811 xk breda, Eetcafé Breda, Publieke Werken Comedy, Publieke Werken Film kijken
Recensies
Zeer goed. Wij waren een grote groep maar daar kunnen ze prima mee omgaan. Hadden geluk dat we terecht konden in de kelder van Latour. Bestellingen kwamen goed door. Alle gerechten die warm moesten zijn, waren goed op temperatuur. Alle voorgerechten vielen bij iedereen enorm in de smaak. De biefstukken waren heerlijk mals, niet te ver gebakken. De schollen waren heerlijk op smaak en mijn cheese cake was een regelrechte aanrader. Ook een pluim voor de heerlijke rode wijnen. Zeer goede en attente bediening. Bijna 5sterren.
Lekker gegeten, word heel goed op allergieën gelet, akoestiek is, als het vol zit, zodanig dat je de persoon aan de andere kant van de tafel niet kan horen.Eten: 5/5
Eerst geborreld vervolgens gegeten. Half uur moeten wachten op een drankje tijdens het borrelen. Het eten en de bediening tijdens het eten was top! Prijs kwaliteit is uitstekend.
Chef special vis en vlees was goed. Currysoep bij de vis was te pittig, na een aantal happen laten staan. Vriendelijk personeel.
Prima kwaliteit eten, ruime porties, goede sfeer, kundig personeel, grote bierkaart met prima advies. Mogen de rokers aub uit de verwarmde toegangshal verdwijnen aub? Kom niet graag via rookgordijn restaurant annex bar binnen. Forse portie Spareribs en ook de mixed grille zijn top, aanraders.
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening en ze konden goed rekening houden met mijn glutenvrije dieet. Top! Ook leuk, veel whisky op de kaart. Speciale dieetwensen: Gerechten konden worden aangepast voor een glutenvrij dieet.
Echt een heel gezellig restaurant. Het eten was heerlijk.Eten: 5/5
Bediening is echt geweldig. Bij alles wat je vraagt gaan ze gelijk regelen en doen. Niet van dat kan niet , lukt niet. Gewoon fijn!!Eten: 5/5
Een gezellige bediening, lekker eten kortom een aanrader!Eten: 4/5
Zeer gezellige kroeg. Top personeel.Het eten was redelijk.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Publieke Werken.

Breda café

openingstijden, locatie, vervoer. St. Annastraat 12 breda kroeg kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Publieke Werken adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Publieke Werken. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Publieke Werken delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid