facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Publiek

Info

Samen zorgen we voor een waardevolle verbinding tussen jou en je publiek.

Geschiedenis

Als interactief reclamebureau bedenken en ontwerpen wij unieke reclame-uitingen. Dat is in een notendop wat wij doen. Wij werken graag voor mooie bedrijven en dat zie je terug in onze ontwerpen. Volgens ons gaan identiteit en functionaliteit hand in hand. Onze producten worden dan ook zo ontworpen dat zowel de doelen van de opdrachtgever als de wensen van de doelgroep versterkt worden door een unieke gebruiksvriendelijke vormgeving.



"We geloven dat communicatie altijd van twee kanten moet komen. Daarom zorgen we ervoor dat je als organisatie de wereld door de ogen van je publiek bekijkt. Én andersom.Dit bereiken we door te onderzoeken, te bedenken, te creëren en te implementeren. Ongeacht tot welk eindproduct dit leidt. We zorgen ervoor dat alle elementen logisch samenkomen. En dat allemaal voor jouw publiek."
Adres: Kerklaan 30, 9751 NN Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 088 166 3100
Stad: Haren
Route: Kerklaan 30
Postcode: 9751 NN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: De Ronners
Recensies
Het gesprek met Henk bracht me verrassing over zijn goede voorbereiding, zijn handige tips en meedenken in hele korte tijd! Super, heel veel dank!
Vertaald door Google Het is een geweldige grafische ontwerpstudio in Haren, Groningen. Ze doen alles van een logo tot een website, creatieve mensen en geweldige ontwerpen !! Origineel It's a Great Graphic Design Studio in Haren Groningen. They do everything from a logo till a Website, Creative people and great designs !!
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid