facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Public Support

Public Support

Info

* Public Support, Public Support Business en Public Support Young - detachering secretaresses
* Public Support & More - events
* Public Support Advies

Geschiedenis

Public Support is het enige, landelijke detacheringsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in secretariële ondersteuning voor de overheid. Wij zijn op 1 oktober 2009, midden in de recessie, gestart met Public Support. Tegen de stroom in zijn we gegroeid naar inmiddels meer dan 200 Top- en Youngsupporters in vaste dienst. Wij hebben Public Support Young opgericht vanwege de groeiende vraag naar jong talent.

Public Support Business is op 1 juli 2015 opgericht en richt zich met het detacheren van ervaren Topsupporters op ondersteuning van directies en besturen in het bedrijfsleven.

Meer dan 140 Topsupporters worden dagelijks ingezet bij onze opdrachtgevers. Ieder voor zich ervaren bestuurs- en directiesecretaresses en griffiemedewerkers. Daarnaast hebben wij inmiddels meer dan 60 Youngsupporters in vaste dienst die voornamelijk ondersteuning bieden aan (afdelings-) managers en projectmanagers.

Op 1 januari 2012 hebben we Public Support & More opgericht, op natuurlijke wijze ontstaan vanuit Public Support. Public Support & More heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van o.a. congressen, workshops en ontwikkeltrajecten voor secretariële medewerkers. Bij deze opdrachten verwachten en vragen opdrachtgevers vaak ook een advies(rapport) over de positionering van het secretariaat. Aangezien advies geven over de inrichting en organisatie rond een secretariaat een andere tak van sport is en ook andere expertise vereist, hebben we besloten Public Support Advies op te richten.



"Public Support is gespecialiseerd in het detacheren van de beste secretaresses en ander ondersteunend personeel voor bedrijven in zorg, non-profit en voor gemeentes en andere overheidsinstellingen."
Adres: Heereweg 26, 2161 AG Lisse
Telefoonnummer: 0252429731
Stad: Lisse
Route: Heereweg 26
Postcode: 2161 AG



op zoek naar gerelateerd: Public Support traineeship, Public Support salaris, Regiodirecteur Public Support, Toyota Aygo Public Support, Public Support review, Astrid van der Velde Public Support, Public spirit Vacatures, Detachering publieke sector
Recensies
Ik werk nu bijna 4 jaar voor Public Support, met veel plezier. Je krijgt met recht de kans om te werken met je hart, en PS ondersteunt daar ook in door allerlei trainingsmogelijkheden zodat je je kunt blijven ontwikkelen. Het contact met collega’s middels de regiomeetings en de feesten, zodra deze weer mogelijk zijn, is heel fijn, en natuurlijk niet te vergeten de auto van de zaak. Zoek je nog een baan in deze branch zou ik zeker eens bij Public Support informeren!
Sinds februari 2021 werk ik met veel plezier voor Public Support. De begeleiding door de regio manager is goed, efficiënt en professioneel. De opleidingsmogelijkheden zijn uitgebreid. De opdrachtgevers zijn leuk. Public Support is begonnen met opdrachtgevers bij de overheid, maar de topsupporters zijn ook aan het werk in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. 'Werken met je hart', dat past bij mij.
Ik werk met veel plezier voor Public Support. Ik heb fijne collega's en leuke opdrachten. En met het mooie trainingsaanbod kan ik me blijven ontwikkelen. Ze maken echt werk van het motto 'werk met je hart'.
Public Support is een heel fijn bedrijf om voor te werken. We zijn trots, ambitieus, authentiek en sociaal en dat dragen we uit met ons motto Werk met je hart!
Ik werk ruim 5 jaar voor Public Support. Deze detacheringsformule is helemaal op mijn lijf geschreven. Ook blij met auto van de zaak. Een hele prettige organisatie die veel voor zijn mensen doet.
Public Support is een toporganisatie om bij te werken. En ze doen wat ze uitdragen: Werk met je hart!
Al 3 jaar werkzaam voor deze organisatie. Ze investeren veel in de ontwikkeling van de medewerkers. Door de variatie van opdrachten en organisaties zijn we zeer flexibel en breed inzetbaar.
Hele fijne persoonlijke organisatie om voor te werken. Er wordt echt gekeken naar wie jij bent en waar je jezelf mag zijn!
Leuke en interessante werkgever met hart voor de mensen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Eens iets heel anders met heel veel mogelijkheden?Bezoek de website en laat je verrassen!
Proffesionele en warme organisatie. Zetten de juiste personen op de juiste plek in. Vanaf dag 1 is een Topsupporter al goed inzetbaar en pakt meteen aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid