facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pub'84

Pub'84
Adres: Heerenveenseweg 2, 8471 BE Wolvega
Telefoonnummer: 0561616320
Stad: Wolvega
Route: Heerenveenseweg 2
Postcode: 8471 BE


Openingstijden

Maandag: 20:00 - 01:00
Dinsdag: 16:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Speciaalbier Wolvega, 84 bier, Pub-up-beershop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café De Huyskamer Café De Huyskamer 3 meter Gezellige winkel meer voor de dames
Cafe Uncle Sam Wolvega Cafe Uncle Sam Wolvega 267 meter Lekker bier en gezellige sfeer.
Cafe De Babbel Cafe De Babbel 420 meter Fijne mensen en een heerlijk café. De avonden met bERT Solo zijn echt superrr !!!
Recensies
Bierproeverij gehouden met 10 personen, was super leuk. En goed uitgedacht want ondanks dat ik geen bier drink zat er niks tussen dat ik niet lekker vond. Werd uiteraard gecomplimenteerd met het juiste hapje bij het biertje waardoor de smaken goed tot zijn recht kwamen.
Gezellige kroeg en leuke bediening Leuk om een eigen feestje te geven daar Parkeren: Achter de Hema
Goede leuke gezellige pub met vriendelijk personeel en leuk decor met dat echte pub gevoel. Vaak gezellig druk, maar niet bomvol. Zeer veel soorten lekker en bijzonder speciaalbier beschikbaar, waaronder Guidos eigengebrouwen bier. Mogelijkheif om op terras te zitten en eten te bestellen bij de buren. Prijzen wel enigszins hoog sinds corona
Gezellig terras dat tot 1 uur geopend is Geen extreme woeker prijzen en gezellig personeel houd de sfeer er aardig in ! En als er wat is duidenlijk mee te communiceren, en hebben goed overzicht op de bar zelf
Gezellige kroeg met een uiterst vriendelijke uitbater! Ook vriendelijk en gezellig personeel. Veel keuze uit speciaal bier en lekkere drankjes.
Beste, gezelligste kroeg van het noorden. Zeker waard om hier heen te gaan! Ruim assortiment in speciaal bier, mooie 80s 90s muziek en gelegenheid om te darten. Ook al ken je er niemand, komen klanten en kroegbaas een praatje met je maken. Ik raad iedereen aan hier eens een kijkje te gaan nemen.
Leuke en gezellige kroeg, niet te druk en geen last van schreeuwende jeugd
Het "High Wine" arrangement is een aanrader. Werd door de lokale vinoloog Kim verwend met een uitgebreid assortiment qua wijnen en culinaire hapjes.
Goede toiletten, uitstekende service
Relaxte tent, aardig personeel, eigenaar heeft ook nog een speciaal bier shopaanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid