facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pts-veghel Scooter service

Pts-veghel  Scooter service

Info

Scooter service Veghel
Inkoop/verkoop scooters
Scooter reparatie
Haal en breng service
Official dealer:agm kymco iva btc turbho peugeot gomax mash gts

Geschiedenis

Scooter service Veghel omgeving Veghel en omstreken
Scooter wacht



"pts-veghel uw scooter dealer regio Veghel.Official Dealer van:Agm, Btc, DjjD, Gomax, Gts, Kymco, Lambretta, Mash, niu, Iva, Peugeot, Turbho, Rieju,"
Adres: Noordkade 3b, 5462ec Veghel
Telefoonnummer: 0620352506
Stad: Veghel
Route: Noordkade 3b
Postcode: 5462ec


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Scooter winkel veghel, Scooter reparatie Veghel, Scooter Uden, Vespa veghel, Scooters Schijndel, Scooter kopen, Scooter reparatie Schijndel, Verkuijlen Scooters
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
E-Bikes Brabant E-Bikes Brabant 0 meter In Nederland gefabriceerde E-Bikes.
QuintanaRoo.NL QuintanaRoo.NL 610 meter Vandaag een uitgebreide bikefit gehad in Veghel. Rob neemt alle tijd voor je. Stelt v...
Rowery w Holandii Rowery w Holandii 2 km Sprzedaz rowerow w Holandii i Veghel. Rowery markowe, zadbane, oznakowane i legalne.
Recensies
Ik heb een nieuwe brommer bij PTS gekocht. Ik was zeer tevreden met het verkoop advies en het aankoop proces. Daarnaast ben ik zeer te spreken over de service na de verkoop.
Top service. Goede informatie, helder duidelijk en eerlijk. Wij hadden een issue met de accu van de scooter maar Peter heeft alles keurig en vlot geregeld. Een dikke aanrader!
Goede ervaring mee. Als er iets is kun je altijd meteen komen en wordt hetgeen nagekeken en netjes opgelost. Vriendelijk en komt afspraken na.
Ik had vanmorgen een afspraak voor mijn elektrische scooter bij Peter van PTS-Veghel. Ik heb de scooter al een paar jaar en rij er met veel plezier mee. Peter had alle tijd, controleerde de bandenspanning en gaf me advies om de lampen voor te vervangen omdat die te veel watts gebruikten. Meteen vervangen! Alle lof voor de service van PTS!
prima bedrijf, op advies van de eigenaar een agm goccia gekocht. na twee weken toeren op de scooter, super blij met de aankoop
De informatie en het advies wat ze bij PTS geven is perfect. Hadden een mooie scooter gezien van hogere prijsklasse maar advies was een goedkopere waar we makkelijker bij de grond konden komen met de voeten. Uitgekomen bij een SYM Allo top scooter. Netjes afgeleverd volgens afspraak, extra bonus door foutje van verkoper een top lock slot gratis erbij. Kortom een super zaak om een keer langs te gaan
Peter zelf is een goede man die echt kan repareren. echter het personeel is niet altijd al te best. ook de andere revieuws op google spreken voor zich.
Binnengelopen om eens rond te kijken met de bedoeling een elektrische scooter te kopen. Moest aan een aantal voorwaarden voldoen. Bleek lastig, maar ze deden hun uiterste best om mee te zoeken en denken. Uiteindelijk toch iets gevonden wat aangepast moest worden, maar totaal geen probleem. Ondertussen van een drankje voorzien. Alles was duidelijk. Geen verborgen kosten. Alle vragen werden beantwoord en zeer vriendelijke mensen. Zelfs personeel in de werkplaats, die eigenlijk niet eens met het gesprek meededen, kwamen met goede ideeën. Dus deal gesloten! Top service! Kunt ook je scooter hier verzekeren. Zou hier zeker eens gaan kijken als je naar elektrisch wilt overstappen. Genoeg keuze!
Prima advies en proefrit voor een Van Raam driewieler met ondersteuning.
Top service, hele vriendelijke mensen, goed geregeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid