facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ptrichardhaex

Ptrichardhaex

Info

Trainen waar en wanneer je maar wilt, aan huis op locatie of gewoon buiten in de natuur. Sneller, effectiever en vooral leuk.



"Mijn naam is Richard Haex en sinds 1999 ben ik werkzaam in de fitnessbranche. Ik ben personal trainer en geef ook small group training. In de loop der jaren heb ik volop kennis en ervaring opgedaan, hierdoor kan ik mensen trainen om zo het beste uit zichzelf te halen. Het is mijn doel om mensen te laten ervaren wat beweging kan doen voor lichaam en geest.Wil je fit worden, wat kilo's kwijt voor je bruiloft of een vakantie of preventief aan je gezondheid werken.. het is hier allemaal mogelijk. Fitness en gezondheid is mijn passie. Ook organiseer ik meerdere malen per jaar bootcamps voor bedrijven en particulieren. Meld je gerust aan voor een proefles personal training of een bootcamp.Sportieve groet,Richard Haex"
Adres: Jacobusstraat 7, 6031 RN Hunsel (plaats)
Stad: Hunsel
Route: Jacobusstraat 7
Postcode: 6031 RN


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 07:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 12:00

Recensies
Richard geeft fijne begeleiding tijdens het sporten op een professionele manier. Hij heeft veel kennis en ervaring waardoor hij op individueel vlak kan bekijken welke oefeningen het best passend zijn. Persoonlijke aandacht staat voorop waardoor je gelijkwaardig en met respect wordt benaderd. Richard heeft zelf een warme persoonlijkheid wat maakt dat hij een hele fijne trainer is.
Ik ben nu een paar maanden 2 keer per week voor een uur onder de begeleiding van deze personal trainer. De resultaten wat ik al heb kunnen boeken voor een betere conditie, meer spiermassa en kracht is echt geweldig. Deze man neemt zich alle tijd voor jouw en maakt samen met jouw een plan voor de gewenste resultaten. Ook weet hij tijdens een training je goed te motiveren dat je echt alles wilt geven. Ik raad deze personal trainer hoog aan bij iedereen aan zowel beginners als gevorderden in het gebied van fitness.
Ik ben bij Richard terecht gekomen ivm rugklachten. Na het meten en wegen tijdens de eerste les, wilde hij volle bak met mij aan de slag gaan, maar mijn lichaam protesteerde meteen. Richard schakelde meteen en liet mij andere oefeningen doen die mijn lichaam wel aan kon. Het fijne aan Richard vind ik dat hij echt naar mij persoonlijk heeft gekeken en daar een programma op gemaakt heeft. Mijn core is echt een stuk sterker en stabieler geworden! Richard is een super trainer en ik raad hem zeker aan.
De trainingen die Richard verzorgt zijn professioneel en goed begeleid. Elke les is anders vormgegeven en er is een goede balans tussen kracht en cardio oefeningen. Aanrader!
Met Richard als personal trainer zijn de sportmomenten beter en effectiever. Doel en plan worden samen gemaakt. Ik voel me nu beter, meer concentratie en uithoudingsvermogen.
Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam gevonden dankzij de goede trainingen bij Richard<<The beste outdoor trainingen>> De les is vooral niet saai en dankzij de professionele aanpak en ervaring van Richard zie je de resultaten snel. Iedereen krijgt een persoonlijke aandacht waardoor je je lichaam op een verantwoordelijke wijze kan uitdagen. Bedankt Richard!!
Richard geeft fijne personal trainingen. Trainingen met een persoonlijke touch. Veel variatie en ook correcties op een prettige wijze. Richard daagt je elke keer weer uit om het beste van jezelf te geven.
Heb Richard nu een jaar als krachttrainer en bevalt er goed! Goede oefeningen met de juiste balans! Daarnaast ook motiverend en niet te vergeten gezellig!
Trainingen van Richard zijn altijd veelzijdig en voor iedereen op maat. Kan je iets niet of durf je iets niet dan is er altijd een vervangende oefening te vinden. Richard is zeer gedreven in zijn vak en straalt dit ook uit. Door zijn enthousiasme wordt je zelf ook enthousiast en dat maakt het trainen leuker en makkelijker zelfs op dagen dat je liever op de bank zou zitten weet hij je toch tot het uiterste van jezelf te laten gaan! Top!
Dankzij de trainingen en begeleiding van Richard ben ik 12 kilo afgevallen en voel me een stuk fitter! Mocht je nog twijfelen, niet doen! Maar neem contact op met Richard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid