facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PTBoxing

PTBoxing
"Personal Boxing in Amsterdam"
Adres: Erasmusgracht 297 , Amsterdam 1061 MD, NL
Telefoonnummer: 06 24329371
Stad: Amsterdam
Route: Erasmusgracht 297
Postcode: 1061 MD



op zoek naar gerelateerd: Boksen Amsterdam Noord, Boksen Amsterdam Centrum, Kickboksen Amsterdam, Boksschool Amsterdam, Boksen Amsterdam Zuid, Boksen Amsterdam Oost, Boksen Amsterdam Zuidoost, Boksen Amsterdam vrouwen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R-Grip R-Grip 2 km Ben nooit in zo'n leuke gym geweest. Goed, aandachtelijk en met veel liefde les gegev...
Ettaki Gym Ettaki Gym 2 km Hele fijne sportschool. Voel mij als vrouw ook heel erg op mijn gemak. Met vragen kun...
Vondelgym Vondelgym 3 km Bij Vondelgym wordt vanaf 1 januari een unieke combinatie aangeboden van trainingmeth...
Fitness Zuidas Fitness Zuidas 5 km De sfeer hier is geweldig; echt een community gevoel. Als de zon schijnt kan je ook b...
Vondelgym Oost Vondelgym Oost 5 km Dit is al 3,5 jaar mijn tweede huis. Begonnen met kickbokslessen, toen veel Crossfit ...
Eastbound Gym Amsterdam Eastbound Gym Amsterdam 6 km Tofste gym, good vibes. Zeer uitgebreide keuze aan trainingen, every single day. Fijn...
Recensies
PT Boxing is top! Mooie ruimte. De trainers zijn erg goed. Ze voelen goed aan wanneer mijn lichaam een zware intensieve sessie aankan, of wanneer het beter is om een beetje terug te schakelen. Door de afwisseling is elke les weer uitdagend en leerzaam. Overweeg zelfs om van 2 naar 3 trainingen per week te gaan. Aanrader dus!
Ik had voordat ik bij PTBoxing begon nog nooit gebokst en vond het überhaupt vreselijk om te sporten. Na het traject van 10 weken vond ik het zo leuk dat ik zelfs niet meer wilde stoppen en ben doorgegaan! Sonny neemt de tijd om je de techniek goed aan te leren zodat je echt het beste uit jezelf kunt halen. Zijn enthousiasme en persoonlijke benadering maken de trainingen super waardoor ik nu zelfs ernaar uitkijk om te trainen. Ik kan het zeker iedereen aanraden!
Personal training bij PTBoxing is één van de leukste dingen waar ik ooit aan begonnen ben! Sonny is echt een heel goede coach. Hij brengt de bokstechnieken duidelijk over en weet mij elke sessie weer te motiveren om alles te geven. Ik kijk uit naar elke training en na afloop voel ik mij de hele dag door nog super relaxed.Ik geloof dat ik nu al verslaafd ben aan het boksen......
Sonny is een inspirerende coach, iemand die zelf bokskampioen NL is geweest, dus weet waar hij het over heeft. Hij schat je goed in op kennen en kunnen en daagt je uit in techniek, uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen en fysieke kracht. Alles op een rustige, speelse manier: voordat je er erg in hebt ben je alweer veel verder gekomen dan je dacht te kunnen. De gym is perfect ingericht en uitgerust met alles dat nodig is voor een leerzame en intensieve bokstraining. Ik leef elke week naar de training toe, ga binnenkort twee keer per week trainen, samen met mijn zoons, die ook weer uitstekend worden begeleid en uitgedaagd. De beste sportervaring, conditietraining en leercurve die ik in jaren heb meegemaakt. PT Boxing is absoluut TOP!
De beste bokstrainers die je je kan wensen! Sinds ik een jaar geleden ben begonnen bij PT Boxing ben ik zoveel fitter geworden. Ze hebben me het plezier in sporten laten zien! En daarnaast is mijn liefde voor boksen helemaal aan gegaan. Ook mentaal voel ik me veel sterker. Het is leuk, de trainers zijn als vrienden en ik ben altijd blij als ik er ben.
Na lange tijd alleen gefitnesst te hebben was ik opzoek naar iets nieuws met meer uitdaging. Zodoende kwam ik bij PT Boxing terecht. Ik word getraind door Gino en ik ben erg tevreden over hem. Je merkt dat hij een ervaren boxer en trainer is. Zijn trainingen zijn pittig en uitdagend maar er wordt gelukkig ook genoeg gelachen. Ik ben pas net begonnen en voel me nu al een stuk fitter dan voorheen. Ik zou PT Boxing zeker aanraden!
Ik ben inmiddels een paar maanden 2x per week aan het trainen. Ik was opzoek naar persoonlijke aandacht om echt technisch te leren boksen en niet zomaar ergens op een bokszak te slaan. Ik ben tot dusver zeer tevreden en niet van plan om te stoppen. Het combineren en leren van verschillende bokstechnieken gaat steeds beter. M'n conditie gaat vooruit en voel me mentaal en fysiek fitter dan ooit! Chapeau mannen!
Toppers! 3 Jaar terug begonnen met het 10-weeks programma, om vervolgens niet meer te stoppen. Bij PT boxing hebben ze veel aandacht voor de juiste bokstechniek en weten ze dit met de juiste trainingsoefeningen binnen no-time over te brengen. Top team en faciliteiten, en voor iedereen toegankelijk.
Een tijdje geleden ben begonnen met een 10-weekse cursus en nooit meer gestopt. Je merkt dat je na elke training weer een stukje beter bent gaan boksen en dat is super. De trainers zijn altijd enthousiast en ondanks dat je stuk gaat is het toch altijd gezellig. Toptrainers en een topsfeer!
Trainen bij PT Boxing is de full body work-out waar ik al lang naar op zoek was. De combinatie tussen kracht en conditie is super en de begeleiding erg kundig en professioneel. Je voelt je snel op je gemak bij deze mannen en ze weten je altijd weer zo te motiveren om dat beetje extra te geven in de training. Een aanrader voor iedereen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid