facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PSYTREC

PSYTREC

Info

PSYTREC, het Psychotrauma Expertise Centrum B.V, is een door het ministerie van VWS erkende gespecialiseerde GGZ instelling.

Geschiedenis

Welkom bij PSYTREC | Psychotrauma Expertise Centrum

PSYTREC, het Psychotrauma Expertise Centrum B.V, is een door het ministerie van VWS erkende gespecialiseerde GGZ instelling.

PSYTREC richt zich op de problematiek bij patiënten, met een posttraumatische stress-stoornis, oftewel PTSS. PSYTREC is met name gespecialiseerd in de problematiek bij geüniformeerde beroepen, maar ook patiënten buiten die beroepen zijn onder bepaalde voorwaarden bij PSYTREC van harte welkom.

PTSS ontstaat als gevolg van traumatische gebeurtenissen waarbij er levensgevaar dreigde, of ernstige verwonding, of er sprake was van seksueel misbruik.

PSYTREC heeft een speciale nieuwe behandelmethodiek voor PTSS ontwikkeld op basis van wetenschappelijke studies, ervaringen in het Verenigd Koninkrijk (Oxford University, U.K.) en de jarenlange ervaring binnen GGZ in Nederland op het gebied van PTSS.

Daarbij richt PSYTREC zich op een kortdurende 8-daagse zeer intensieve behandeling. Na het 8-daagse behandelprogramma wordt vastgesteld of alle PTSS-symptomen in voldoende mate zijn verdwenen.

Ons behandelprogramma is uniek in Nederland en staat onder toezicht van professor dr. A. de Jongh (Universiteit van Amsterdam) en professor dr. A. van Minnen (Radboud Universiteit Nijmegen).

Terugkomdag

Na de behandeling organiseert PSYTREC een Terugkomdag. De patiënt komt met zijn partner, familielid en/of gezinsleden en bepaalt zelf wie hij meeneemt. Iedereen wordt geïnformeerd over PTSS, het behandelprogramma en welke resultaten zijn bereikt.

Een gedeelte geschiedt plenair, een gedeelte samen met de behandelaar, partner/familielid en/of gezinsleden.

Ook vindt er uitleg plaats over het monitoringtraject ná de behandeling.

Adres: Professor Bronkhorstlaan 2, 3723 MB Bilthoven
Telefoonnummer: 0031 (0)85-3034444
Stad: Bilthoven
Route: Professor Bronkhorstlaan 2
Postcode: 3723 MB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Dagprogramma PSYTREC, PSYTREC online, PSYTREC ervaringen, PSYTREC slaapkamer, Psytrec medewerkers, PSYTREC locaties, Huisregels PSYTREC, Klinische opname PTSS
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Factory CRO for Medical Devices and IVDs Factory CRO for Medical Devices and IVDs 172 meter Full service European Contract Research Organization and global leader of specializat...
King Arthur Groep King Arthur Groep 172 meter Zoek je een leuke functie als ZZPer, Stagiair, vrijwilliger of ga je re-integreren en...
De Boer Mannen Gezondheid en Zorg De Boer Mannen Gezondheid en Zorg 318 meter Dokter de Boer is een fascinerende man, praktijk is laagdrempelig en toegankelijk voo...
Berg en bosch Berg en bosch 397 meter Astma centrum Berg en Bosch
Recensies
Niet de leukste plek om te vertoeven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid