facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Psycholoog Optimaal Presteren

Psycholoog Optimaal Presteren

Info

Psycholoog Optimaal Presteren werkt vanuit vestigingen in Amstelveen en Alkmaar en is gespecialiseerd in praktische, psychologische hulp.



"Psychische hulp door bevordering van mentale weerbaarheid, EMDR traumaverwerking, Post Intensive Care Syndroom PICS, Neurofeedback hersentraining, therapie bij faalangst, relatietherapie, loopbaancoaching, Studiekeuze en Beroepskeuze, teamcoaching en assessments."
Adres:
Telefoonnummer: 06-44502233
Stad: Amstelveen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cinzia Silvaggi, psicologa, psicoterapeuta e sessuologa Cinzia Silvaggi, psicologa, psicoterapeuta e... 3 km Ritrova la tua energia ad Amsterdam! Per ogni informazione vai sul sito www.cinziasil...
Team Fit4Fun - Socialrun Team Fit4Fun - Socialrun 4 km Van 20 - 22 sept lopen wij een non-stop estafette van 555 km in circa 55 uur door Ned...
So V's Choice - Psycholoog So V's Choice - Psycholoog 4 km Ik help en inspireer ambitieuze (carrière) vrouwen, onderneemsters & onderneemsters t...
Recensies
Via de bedrijfsarts bij Merijn de Bruin terecht gekomen. Ik had al de nodige begeleiding gehad na mijn eerste burn-out maar dit had niet het effect van optimaal herstel. Merijn heeft uiteindelijk doorgepakt en na verlenging van de behandelingen emdr toegepast. Het werkt wonderlijk maar hierdooor ruimte gekregen voor herstel, en weer positief in het leven staan. Merijn heeft heel veel in huis en ik ben blij om met hem te hebben mogen werken.
Via mijn werk aangeboden gekregen om ondersteuning te krijgen ivm de covid pandemie, terecht gekomen bij Merijn de Bruijn. Met hem zeer prettige heldere gesprekken gehad waar ik veel inspiratie en steun uit heb gehaald.
Merijn legt zijn behandelplan van tevoren duidelijk uit en kijkt goed naar persoonskenmerken van degene die tegenover hem zit. Hij handelt doortastend en gebruikt actuele methoden tijdens de sessies. Ik heb dankzij Merijn de rust en handvaten gevonden waar ik al een tijd naar zocht.
Ik vroeg om een integrale aanpak waarbij metaal herstel eerst het doel was en erna en antwoord op de vraag of mijn huidige functie nog wel past bij mijn persoonlijkheid. Na 10 sessies was ik mentaal weer hersteld en heeft Merijn me meer inzicht gegeven in mijn persoonlijkheid. De vraag of mijn functie als Business Manager nog wel ideaal is, is ook beantwoord. Een rustige houding, grondig en met praktische handvatten zijn de sessie naar alle tevredenheid uitgevoerd.
Na 8 gesprekken heb ik meer inzicht gekregen in mezelf en in maatregelen die ik kan nemen bij beginnende onrust. In het traject zaten veel eye-openers die me geholpen hebben om werk- en andere situaties anders te kunnen benaderen waardoor ik meer rust en focus ervaar. De wetenschappelijke onderbouwing en praktische insteek waren heel prettig en helpen me om te weten hoe ik terugval kan voorkomen.
Prettige gesprekspartner, rustig en positief. Grondige aanpak waarbij eerst onderzoek is naar persoonskenmerken. Dat heeft me meer inzichten gegeven. Vervolgens hebben we methoden en technieken besproken die goed aansloten op mijn hulpvraag en direct praktisch toepasbaar waren. Een aanrader, zowel voor verlichting van klachten als om meer uit mezelf te halen.
Merijn werkt doelgericht en methodisch, en helpt je om grip te krijgen op jezelf.
Helder, praktisch, opgewekt, sturend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid