facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Psychologiepraktijk Closer

Info

Psychologiepraktijk Closer is gespecialiseerd in Mindfulness Based Cognitieve Therapie (MBCT) voor mensen met psychische klachten. Kijk voor het aanbod van groepstrainingen en meer informatie op onze website.

Adres: Rijnlaan 25a, 8032JZ Zwolle
Telefoonnummer: +31612772104
Stad: Zwolle
Route: Rijnlaan 25a
Postcode: 8032JZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Movemental Movemental 2 km Ik help ambitieuze weerbaarheidstrainers en coaches te groeien als professional & ond...
Jaleesa Kodden Jaleesa Kodden 2 km Ik help ambitieuze professionals in ‘weerbaarheid en vitaliteit’ die al veel aanmeldi...
Mindler Nederland Mindler Nederland 3 km Online hulp bij psychische klachten
Veerkracht Psychologie Veerkracht Psychologie 14 km Veerkracht Psychologie biedt psychologische hulp en coaching aan jongeren en volwass...
Recensies
De trainingen zijn heel fijn! Rosalie creëert een rustige omgeving waar je leert om te gaan met je onrustige leven/gevoelens. Ik ben heel erg bij me eigen gevoel zelf terug gekomen door de mindfulness. Dit komt door een veilig gevoel in de groep, fijne oefeningen en een fantastisch begeleiding.
Het was een mooie leerzame ervaring met fijne begeleiding erin en zeker een aanrader voor iedereen om hier wat uit te halen. Met een groep onbekenden ook erg bijzonder om te merken dat je niet alleen bent. Ben hierdoor liefdevoller naar mezelf gaan kijken en bewuster geworden van mijn lijf.
Naast fijne en verhelderende gesprekken met Rosalie heb ik ook bij haar de mindfulness cursus gevolgd. Dit waren ontspannende sessies waarin ik veel geleerd heb. De therapie en de mindfulness hebben mij geholpen om mijn rust weer terug te vinden.
De mindfulness training heeft geholpen om meer rust te vinden in het dagelijks leven. Een fijne manier om dichter bij jezelf te komen en te leren ervaren en accepteren van wat er is. Rosalie is een heel fijne psychologe die je snel op je gemak laat voelen en een veilige sfeer creëert in de groep. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid