facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Psychologenpraktijk Eleison

Psychologenpraktijk Eleison

Geschiedenis

Welkom bij Psychologenpraktijk Eleison!

Mijn naam is Annelies de Jager en ik heb mijn eigen praktijk in Gouda en Rotterdam. Je kunt bij mij terecht voor zowel individuele behandelingen als relatietherapie.

Klachten waar ik je bij kan helpen zijn:

- Depressie
- Burn-out
- Overspannenheid
- Rouwverwerking
- Zingevingsvragen
- Verslaving
- Slaapproblemen
- Negatief Zelfbeeld
- Angstklachten

Zoals ik al zei kun je ook voor relatieproblemen bij mij terecht. Ik werk volgens de bekende Emotionally Focused Therapy (EFT) benadering.

Waar jij tegenaan loopt staat centraal. Dit zorgt voor een persoonlijke benadering en aanpak van jouw problemen. De behandelingen zijn over het algemeen kortdurend. Neem voor meer informatie contact met me op, of kijk eens rond op mijn website:

www.psychologenpraktijk-eleison.nl







"Psychologenpraktijk Eleison is een persoonlijke en cliëntgerichte praktijk in Gouda. Ik help mensen met een depressie, burn-out, negatief zelfbeeld en andere psychologische problemen.Omdat iedereen anders is en andere problemen heeft, gebruik en combineer ik veel verschillende behandelvormen. Door aandacht te hebben voor jou en waar jij mee zit, help ik je weer op weg.Mijn praktijk kun je vinden op de eerste verdieping van Centrum voor Balans en Ontspanning op Wibautstraat 1 in Gouda. Dit centrum is gevestigd in het verzamelgebouw Ouwe Gouwe aan de rand van Gouda."
Adres: Bachstraat 9, 2807 HZ Gouda
Telefoonnummer: 06-24576315
Stad: Gouda
Route: Bachstraat 9
Postcode: 2807 HZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Psycholoog Gouda Goverwelle, Christelijke relatietherapie Gouda, ACT therapie Gouda, Christelijke psycholoog Rotterdam, Christelijke therapeut Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ondersteboven Speltherapie Ondersteboven Speltherapie 723 meter Ondersteboven Speltherapie is een speltherapie praktijk in Gouda (Goverwelle).
Villa Reusachtig - Voor gelukkige kinderen en blije ouders Villa Reusachtig - Voor gelukkige kinderen e... 3 km Villa Reusachtig helpt je om psychische klachten te verwerken. Waardoor jij de ruimte...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid